Berki Mazsi is elkapta a koronavírust

Berki Mazsi is elkapta a koronavírust
Berki Mazsi is elkapta a koronavírust. Két tesztet is csináltak melynek eredménye nagyon megdöbbentette a kisgyermekes édesanyát.

Berki Mazsi az Instagramon osztotta meg, hogy egy oltási kampány kedvéért ő is leteszteltette magát koronavírusra, ami pozitív eredményt hozott. Az immáron büszke édesanya megcsináltatta a PCR-tesztet is, ami ugyanezt az eredményt mutatta - vette észre a blikk.hu.

- Tegnap bizonyára láttátok a storymban, hogy Kecskemétre látogattunk a kislányommal, hogy meglátogassuk a dédit. A találkozás előtt ellátogattam a Nemzetközi Oltóközpont szűrőállomására, hogy megbizonyosodjak arról, hogy egészséges vagyok-e, azonban nem várt eredményt kaptam. A gyorstesztem pozitívat mutatott, majd tegnap éjfél előtt sms-ben is jött az értesítés a PCR teszteredményemről, mely szintén pozitív lett - kezdte hosszú posztját az újdonsült anyuka, aki elárulta, hogy ezek után érthetően végül nem mentek el meglátogatni a dédit.

- Szeretném megköszönni a Nemzetközi Oltóközpontnak, hogy gondoltak rám a kampányukban, amely arról szól, hogy vigyázunk egymásra. Ha nincs ez az együttműködésem, akkor valószínűleg tegnap találkozom a nagymamámmal és a többibe, inkább bele sem gondolok, hiszen pontosan tudjuk mennyien veszítették el szeretteiket az elmúlt években… Közszereplőként (Berki Krisztián feleségeként) kötelességem minden olyan posztomat megjelölni reklámként, amely bármilyen felhívást foglal magában, legyen akár az jó vagy jótékony ügy.

Azt gondolom, hogy az esetem kiváló példa arra, hogy bár nem is gondoljuk, nem is érezzük, hogy betegek vagyunk, a baj mégis megtörténhetett volna. Ezért szeretném Veletek ma este élőben megosztani, hogy pontosan mikor és mit kezdtem el érezni, hogy ha esetleg valaki magára ismer, akkor menjen önkéntes karanténba, illetve lehetőség szerint végezzen el egy gyors és egy PCR-tesztet a családja és környezete érdekében. Az élő bejelentkezés linkjét később hozom Nektek, este 19-22 óra között lesz valamikor biztosan.

Hálás vagyok és szerencsésnek érzem magunkat, mert a családunk minden tagja jól van! És ez a legfontosabb! - zárta sorait Mazsi.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!