Berki Mazsi elmondta, mi okozta házasságuk válságát

Berki Mazsi elmondta, mi okozta házasságuk válságát
Igazából nem a gyermek megszületése volt az ok, a gondokat előtte indította be valami más, mondja Berki Mazsi.

Berki Mazsi szerepelt péntek reggel a Reggeli című műsorban az RTL Klubon, és egy igen fontos részletet elárult házassága válságával kapcsolatban: a gondokat ugyanis nem kisgyermekük születése váltotta ki, mint ahogyan azt sokan feltételezték eddig - írja a 168.hu.

Nem sokkal Berki Emma Katerina megszületése után, novemberben szúrták ki először az influenszerpár követői, hogy mintha Berki Mazsi és Berki Krisztián szakítottak volna. A házaspár megerősítette később, hogy kapcsolatuk valóban válságba jutott, mindketten meséltek már arról, hogy pszichológushoz járnak a házasság helyrehozatala érdekében.

Mivel a közösségi médiában a problémák első jelei nem sokkal a szülés után tűntek fel, egyértelműnek látszik, hogy a baba megérkezésével kapcsolatos nehézségek válthatták ki a házassági válságot. Nos, Berki Mazsi most elárulta, hogy ez igazából nem így van, a problémák gyökeréért kicsit messzebb vissza kell menni az időben: „amennyi idő alatt egy kicsit megromlott ez a házasság – nekünk ez tavaly márciusban indult. Nem a baba érkezése volt, nekünk ez a buszos baleset. Ez egy olyan stresszt hozott, egy olyan külső nyomást a kapcsolatunkra, amit mind a kettőnknek nehéz volt feldolgozni. És sokszor egymást bántjuk, pedig egymást szeretjük a legjobban.”

A fent említett „buszos baleset” alatt természetesen a büntetőfékezésként elhíresült ügyet kell érteni, amikor Berki Krisztián a luxusautójával haladva hirtelen lefékezett a BKV egyik járműve előtt. Az eset kapcsán büntetőper indult, erről a médiaszemélyiség a legutóbb januárban beszélt, de ekkor sem említette, hogy kapcsolati válságát szintén erre az eseményre lehetne visszavezetni. Hát most viszont már ezt is tudjuk.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Berki Mazsi