Berki Mazsi csak úgy ragyog!

Berki Mazsi csak úgy ragyog!
Nehéz nem észrevenni, hogy Berki Mazsi nagyon boldognak tűnik, és a közösségi médiában is lassan olyan aktív, mint korábban.

Továbbra is sok a kérdőjel Berki Mazsi körül, rengetegen kíváncsiak arra, hogy igazak-e a pletykák, miszerint egy ideje már új szerelem van az életében. Pillanatnyilag hivatalos információ nincs erről, de ha létezik is ez a kapcsolat, minden bizonnyal idővel beszélni fog róla - írja a liner.hu.

Azt azonban senki ne várja, hogy minden egyes pillanatát meg fogja osztani a közösségi médiában, mert szemmel látható módon meghúzott egy határt, nem beszélve arról, hogy minden kapcsolatban más.

„A felgyorsult világ legnehezebben kifejezhető szeretetnyelve a minőségi idő.” – írta a posztjában Mazsi, akinek érdemes megnézni az új fotóját, mert csak úgy ragyog, végre újra boldognak és kiegyensúlyozottnak tűnik.

„Anya és gyermeke között a kapcsolódás már az anyaméhben elkezdődik és bizony ez a kapcsolódás egy életre szól, de az első négy év kifejezetten meghatározó gyermekeink életében.” – folytatta érzelmes sorait, hozzátéve, igyekszik minél több minőségi időt eltölteni a kislányával.

„Én személy szerint próbálok minél több minőségi időt tölteni a kislányommal, Emmával. Ez az idő csak róla szól és csak érte van. Ilyenkor leteszem a telefont és semmi és senki másra nem figyelek csakis Rá. Ti fontosnak tartjátok a minőségi időt az emberi kapcsolataitokban?” – tette fel a kérdést.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Berki Mazsi