Berki Mazsi bocsánatot kért Hódi Pamelától, amiért korábban lehülyézte

Berki Mazsi bocsánatot kért Hódi Pamelától, amiért korábban lehülyézte
Berki Mazsi Instagram-sztoriban kért bocsánatot Hódi Pamelától, amiért korábban állítólag lehülyézte. Arról is beszélt, hogy kislánya születése óta mindent átértékelt.

Korábban a 24.hu írt arról, hogy Hódi Pamela arra kérte kislánya édesapjának új párját, Berki Mazsit, hogy ne posztoljon fotókat lányáról a közösségi médiában, vagy legalább a kommentelés lehetőségét kapcsolja ki ezeknél a bejegyzéseknél. Berki Mazsi válaszul állítólag lehülyézte Hódit, hamarosan pedig újabb fotót tett közzé nyilvánosan a kislányról.

A napokban azonban megjelent egy Instagram-sztori Berki Mazsi oldalán, melyben arról beszélt, hogy minden teljesen átértékelődött kislánya születése óta, a múltban sok hibát követett el, melyeket ma már másképp csinálna – írja a 24.hu a Blikk híreit szemlézve.

„Teljesen másképp gondolkodom már nagyon sok mindenről. Úgy gondolom, nagyon-nagyon sok mindenben hibáztam egyébként a múltban, nagyon sok mindent másképp csinálnék. Vannak emberek, akiket megbántottam, és ezt, hiába én nem szándékosan szerettem volna, sajnos teljesen úgy mutatott kifelé, és teljesen átértékelődtem, mióta megszületett a kislányom” – kezdi az újdonsült anyuka az Insta-sztorit.

Amikor egy követője rákérdezett, hogy ezeket a gondolatokat Hódi Pamelának üzeni-e, Berki Mazsi egyértelmű igennel felelt:

„Igen. Nagyon sok gondolat van ezzel kapcsolatban a fejemben, de röviden, tömören kifejtettem. Sokan név és pontos információk nélkül is értik, kire és mire gondolok és ennek örülök.”

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!