Berki Mazsi átveri a rajongóit? Szétszedik a kommentelők!

Berki Mazsi átveri a rajongóit? Szétszedik a kommentelők!
A hozzászólók újra betámadták Berki Mazsit egy reklám miatt.

Berki Krisztián özvegye körül nem csitulnak a kedélyek. Sokan hitték azt, hogy a celeb halála után Berki Mazsi neve már nem sűrűn fog forogni a bulvársajtóban, de ez nincs így - írja a promotions.hu.

Az influenszer úgy igyekszik túllendülni a tragédián, hogy egy új kapcsolatba menekült. Emiatt szintén gyakran szerepel a címlapokon, ráadásul rengeteg támadást is kap a kommentelőktől. Nem olyan rég Berki Mazsi és kislánya, Emma Zanzibárra utaztak, és velük tartott az üzletember szerelme, valamint az ő gyermeke is. Pletykáltak róla, hogy Berki Krisztián özvegye és Zoltán különváltak, de továbbra is nagyon boldogok együtt.

Azt persze Berki Mazsi is tudta, hogy mit hoz magával ez a dolog, ha belevág ebbe a kapcsolatba a férje halála után nem sokkal. Nem igazán érdekli, hogy mit gondolnak róla mások, és igyekszik a saját útját járni.

A kommentelők persze nem csak emiatt szokták támadni, és most egy reklám miatt kötöttek bele kíméletlenül. Berki Mazsi követi a Krisztián által kitaposott utat, és igyekszik a legtöbb dologból pénzt csinálni. Most egy étrend-kiegészítőt népszerűsít, ami állítólag a hajnövekedést is elősegíti. A hozzászólók azért csaptak le rá, mert ezzel igazából átveri az embereket, mivel Mazsinak nincsen hosszú haja, hanem pótlással oldja meg ezt a dolgot.

„Tegyél fel egyszer egy olyan képet, ahol egymás mellé rakod azokat a képeket, ahol le van véve a póthajad… (1,5 év alatt igen csak meg kellett volna erősödjön és nőjön). Nem sokat változott, de tedd fel, hadd lássuk és hadd vonjuk le a következtetést” - idézte az egyik kommentelőt a Bors, akit sokan követtek.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Berki Mazsi