Berki Mazsi: „A Ferit már elkezdtem beengedni az életembe”

Berki Mazsi: „A Ferit már elkezdtem beengedni az életembe”
Megnyílt a TV2 kamerája előtt Berki Krisztián özvegye.

Berki Mazsi a Dancing with the Stars online felületén adott interjúban a táncpartneréről vallott. Mint kiderült, Berki Krisztián özvegye olykor kiborulva és dekoncentráltan érkezik a táncpróbára, de Bonyhádi Ferenc igyekszik neki mindenben segíteni - írja az nlc.hu.

“Én egy nagyon közvetlen ember vagyok és kevés embert engedek be az életembe. Viszont a Ferit már elkezdtem beengedni az életembe, ami nálam nagy szó, és megbízok benne, ami fontos. Egyrészt a táncnál is nagyon fontos a bizalom, meg egy barátság, egy kapcsolat kialakulásánál is. Igazából nagyon jó a kapcsolatunk” – árulta el Mazsi.

Táncpartnere is ugyanezen a véleményen volt: “Én is ezt tudnám elmondani. Tényleg egy barátság szövődött, megosztunk mindent“.

Mazsi ekkor elárulta, hogy mi mindenben számíthat Ferire, akinek mindig mesél “az ügyes-bajos dolgairól”. “Van, hogy sírok. Van, hogy kiborulok a médiától. Akkor a Feri mindig próbál lelket önteni belém, vagy megnyugtatni, vagy az ő szemléletmódját ismertetni velem egy kicsit, hogy jobban érezzem magam. És ami nagyon jó, hogy érzi, mikor milyen állapotban vagyok. Érzi, mikor tud terhelni. Ez nekem nagyon fontos, mert van, hogy fél óra után sem tudok koncentrálni, és akkor nem erőlteti azt, ami nem megy” – mesélte táncpartneréről a kisgyermekes influenszer.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Berki Mazsi