Berki Krisztián nem ismeri a boldogságot

Berki Krisztián nem ismeri a boldogságot
Berki Krisztián és Berki Mazsi már hosszú ideje küzd a házassága megmentéséért, amelyhez minden segítséget igénybe vesz, de Krisztián most meglepő állítást tett.

Berki Krisztiánnak és feleségének, Mazsinak ugyan tavaly novemberben született meg első gyermeke, nem sokkal később beismerték, hogy gond van a házasságukkal. Most Berki a Borsnak nyilatkozott a kapcsolatuk jelenlegi helyzetéről:

„A házasságunk válással végződött volna, ha nincs külső segítségünk. Sokan azt gondolják, értenek a szexhez, a munkához, a párkapcsolatokhoz, mégis a fogorvos húzza ki a fogukat, személyi edzőhöz fordulnak a fogyás eredményessége érdekében, és a fodrász nyírja meg a hajukat. Ilyen egy megromlott kapcsolat is, terapeuta vagy pszichológus nélkül nem lehet megoldani” – írta a celeb, aki párterépiára és egyéni konzultációra is jár pszichológushoz.

„A lelkem változó, hiszen gyerekkorom óta több sebből vérzik, persze ezek mindig beforrnak, erősebbé, sikeresebbé, legyőzhetetlenebbé tesznek. A szem a lélek tükre, és ahogy egyetlen fotón sem, a lelkem sem mosolyog. Elégedettnek érzem az életem, de nem tudom, mi a boldogság. Azt viszont igen, hogy a gyerekeim és a családom a legfontosabbak nekem. Most a pszichológusommal megbeszéltük: a következő lépés, hogy csinálunk egy boldogság projektet, hogy én is megtudjam, ez mit jelent” – tett meglepő beismerést Berki.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!