Berki Krisztián édesanyja újra berágott Mazsira

Berki Krisztián édesanyja újra berágott Mazsira
Nem csitul a családi háború a szerettei között, pedig immár öt hónapja hunyt el Berki Krisztián. Az özvegye, Mazsi olyan kijelentést tett a Dancing with the Stars műsorában, amellyel nemcsak a közösségi oldalakon, de Krisztián édesanyjánál is kiverte a biztosítékot.

„Megtartom a Berki nevet. Berki Renáta Mazsiként ismertek meg, és a kislányommal közösen ezt a családnevet viseljük” – jelentette ki Mazsi a TV2 táncos műsorának első adásában - emlékezik a Blikk. Berki Krisztián özvegye bemutatkozó kisfilmjében arról is beszélt, hogy ma már okult abból, hogy a férje oldalán a nagyközönség előtt zajlott az élete, ezért ezentúl szeretné a magánéletét a nyilvánosság kizárásával élni. Az özvegy nem tagadta azt sem, hogy időközben rátalált egy új szerelem.

“Nem kéne a Berki nevet megtartania Mazsinak, ha új ura van. (…) Édesanyaként nem is tudom szavakba önteni a fájdalmam. De azért az mégiscsak felháborító, hogy talán egyszer sem volt kinn a sírnál, és most arról beszél, hogy megtartja a fiam nevét – nyilatkozta a Blikknek Júlia asszony, aki arról is beszélt a bulvárlapnak, hogy már régóta szeretne a menyével egyeztetni a fia síremlékéről, ám egyelőre erre nem került sor.

” Nagyon fáj, hogy még mindig nincs síremléke Krisztiánnak” – panaszolta.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Berki Mazsi