Bejelentették a SkyShowtime magyarországi indulásának időpontját

Bejelentették a SkyShowtime magyarországi indulásának időpontját
A SkyShowtime nevű új streamingszolgáltatás vezérigazgatója egy exkluzív amszterdami eseményen jelentette be közép- és kelet-európai, így magyarországi indulásának időpontját.

A Media1-nek megküldött közlemény szerint a SkyShowtime 2022. december 14-én indul Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Koszovóban, Montenegróban, Szerbiában és Szlovéniában, és 2023 februárjától lesz elérhető Magyarországon, Albániában, Csehországban, Észak-Macedóniában, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában.

A SkyShowtime, Európa új nagy streamingszolgáltatója nemzetközi sztárok és a vállalat vezetőinek részvételével tartott exkluzív európai nyitóeseményt Amszterdamban, ahol Monty Sarhan, a SkyShowtime vezérigazgatója jelentette be a debütálás időpontjait.

Az új streamingszolgáltatás a bejelentés szerint a „világ legnagyobb stúdióinak és legtehetségesebb filmeseinek munkáját egyesítve több ezer órányi minőségi szórakozást kínál az egész család számára. A szolgáltató előfizetői a világ legjobban várt sorozatainak és filmjeinek széles választékából válogathatnak.”

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: SkyShowtime