Béci és Norina lecsúszott a Nyerő Páros dobogójáról

Béci és Norina lecsúszott a Nyerő Páros dobogójáról
A szimpátiaszavazás szavazategyenlőséggel zárult, így az összegyűjtött pénz döntött a veszélyzónás párok sorsáról.

Megyeri Csilla párját hülyének nézték a többiek, pedig ő csak a Hang utasításait követte Zsolti fontos küldetést kapott, így először reggelit készített Beának – és önszorgalomból a többieknek is –, majd nagy nehezen levetkőztette Szabit, végül pedig egy – témához egyáltalán nem passzoló – kifejezést fűzött bele Danival folytatott beszélgetésébe.

„Ez azért szemétség” – Béciék hoppon maradtak, amikor Csilláéknak választani kellett Mivel Zsolti mind a három küldetést sikeresen teljesítette, ezért a Hang jutalomban részesítette: Csilla és ő részt vehettek egy brunchon az egyik párossal. Míg Zsolti a szövetségeseiket hívta volna el egy közös étkezésre, Csilla taktikai szempontokat vett figyelembe.

„Nyilván a sörre felfigyel az ember” – Béci csukott szemmel is megtalálta volna az italos üveget? Young G még sohasem volt ilyen csendben egyetlen korábbi játék során sem. Míg Norina a zuhany alatt várta a rázúduló hideg, langyos és meleg vizet, Béci a szobában rakott rendet, a jól megérdemelt sörért pedig nagy rutinnal nyúlt a feladat végén.

Törőcsik Dani barátnőjét még a hideg zuhany sem tudta lenyugtatni Bea nyelve úgy pörgött a rázúduló víz alatt, mint még soha, így Dani ismét extra gyorsasággal tudta teljesíteni közös feladatukat.

Tóth Szabi kiesett az ablakon: Többször volt halálközeli élményem Muri Enikő párja annyira igyekezett rendet rakni a szobában, hogy kis híján leesett az asztalról, majd elvesztette egyensúlyát és kizuhant az ablakon.

Megyeri Csilla azt hitte, hogy Iron Lady lehet belőle, aztán a rideg valóság a nyakába zúdult Csilla a zuhany alatt ülve próbált irányt mutatni Zsoltinak, aki mindent beleadott, hogy a lehető legnagyobb rendet varázsolja a szobában, az anyósnak öltözött Kabát Peti azonban nem volt elégedett a végeredménnyel.

Muri Enikőék vs. Béciék: egy lépéssel az elődöntő előtt búcsúzott az egyik páros Ezúttal Béci és Norina, valamint Enikő és Szabi kerültek a veszélyzónába. Sorsukról Csilláék és Daniék döntöttek, azonban szavazategyenlőség alakult ki, így annak a párnak kellett elbúcsúzni a versenytől, amelyik kevesebb pénzt gyűjtött ebben a fordulóban.

Béci szerint Törőcsik Daniék felmutatták a szegénységi bizonyítványukat a szavazatukkal Béci nem csinálna vissza semmit, még a Beával kialakult konfliktust sem, mert ők Norinával így is megnyerték ezt a játékot, Dani szerint viszont nekik csak eddig volt helyük a villában.

„Ahogy kimentek a Béciék, megnyugodott a villa” – Bulival ünnepeltek az elődöntős sztárpárok A TOP 3-ba jutott pár egy közös vacsorával zárta az estét, miután Béciék elbúcsúztak a játéktól. Enikőék, Csilláék és Daniék már biztosan ott lesznek az elődöntőben.

Előzetes: Az egyik pár úgy dönt a Nyerő Páros fináléjának kapujában, hogy nem csinálja tovább Az elődöntőben a párok a szerelem virágoskertjében találják magukat, ahol jeges esőben, szélben és mennydörgésben kell megóvniuk levelüket. A döntőbe két pár juthat, akik közül a korábban kiesett versenyzők választják ki a 2022-es év Nyerő Párosát. Részletek pénteken 21 órakor az RTL Klubon.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Nyerő Páros