Béci és Bea csörtéje borzolta a kedélyeket a Nyerő Páros villában

Béci és Bea csörtéje borzolta a kedélyeket a Nyerő Páros villában
A lányok játéka balhéval ért véget, miután Béci rosszindulatúnak nevezte Beát. Vitájuk a villában folytatódott, majd Dani is összeszólalkozott barátnőjével.

„Mi megvédjük egymást” – Béciék újabb szövetséget kötöttek a Nyerő Páros villában Béci és Norina kezet fogtak Zsoltival és Csillával, hogy jóban-rosszban segítik egymást a játék hátralévő részében.

Béci beleállt Beába, aki nem hagyta szó nélkül a személyeskedést – elszabadult a pokol a játékban A rapper szerint Törőcsik Dani párja rosszindulatú és a játék előhozta belőle az igazi énjét. Bea igyekezett megvédeni magát egykori szövetségesével szemben, és kikérte magának Béci szavait.

„Én nem egy Norina vagyok, aki csak mekegni-makogni tud” – Törőcsik Dani kiakadt Bea beszólásán A tetoválóművész szerint igaza volt Beának, amikor kiállt magáért Bécivel szemben, a stílusa viszont hagyott némi kivetnivalót maga után. A lány ezután sértegetni kezdte Norinát, ami egyáltalán nem tetszett Daninak.

Béci: Rájöttem Dani, hogy mit nem szeretek benned, a Beát! A rapper és felesége a veszekedésbe torkollott játék után leültek, hogy megbeszéljék a történteket Daniékkal, azonban mindenkit sokkoltak szavaikkal.

„Nem kell nyalni a seggüket, mert rohadtul beleálltak a csajodba” – Bea megsértődött, miután Dani Norinával barátkozott Beának rosszul esett, hogy Dani a történtek után még nyitott volt Norinára, a srác viszont felháborodott, hogy a barátnője meg akarja mondani neki, hogy mit tegyen.

Előzetes: „Hülye ez? Válópert akar tőlem?” – Megyeri Csilla párjára nagy felelősség hárul A Nyerő Páros következő részében testet ölt a Hang, méghozzá az egyik versenyző személyében, a játék pedig hidegzuhanyként éri a lányokat. További részletek 21 órától az RTL Klubon.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Nyerő Páros