Barna visszatérése igazi érzelmi hullámvasútra terelte a villát

Barna visszatérése igazi érzelmi hullámvasútra terelte a villát
A ValóVilág11 ötödik Párbajáról visszatérő Barna alaposan megkavarta a szálakat, kibékült Melinával, ami Daninál csak olaj volt a tűzre, a srác alaposan kiborult, akárcsak Ákos, aki Ricóval feszült össze rendesen.

A Párbajt senki nem tartotta igazi összecsapásnak és ennek bizony hangot is adtak a villalakók. Az eszkalálódó események 24 órában követhetőek élőben a www.rtlplusz.hu oldalon futó stream-en.

VV Barna a Párbaj napján vallotta be titkát VV Sajtinak

A Párbaj reggelén elszabadult a pokol a villában, és a villalakók egy hatalmas tánccal és twerkeléssel vágtak bele a napba. VV Sajti és VV Barna ezután végigjárták a villát, hogy elköszönjenek a helyiségektől és a sok-sok emléket őrző bútoroktól. Ekkor derült fény egy eddig eltitkolt esetre.

VV Barna a Párbaj napján vallotta be titkát VV Sajtinak

VV Barna és VV Reni között szent a béke – így búcsúztak el a párbajozók a villatársaiktól

VV Sajti és VV Barna négyszemközt beszélgettek játékostársaikkal, mielőtt Párbajra indultak. VV Sajti VV Ákosnak adott tanácsot a további játékra, VV Barna pedig VV Krisztivel és VV Renivel váltott pár szót, utóbbi lánytól pedig elnézést is kért a maga módján.

VV Barna és VV Reni között szent a béke

„Az egyik szemem sírt, a másik nevetett” – VV Barna könnyek közt tért vissza a Párbajról

A legutóbbi Párbajt VV Barna nyerte, így ő térhetett vissza a villába. Bár VV Melina szerint ez nem olyan győzelem volt, mint az eddigiek, a párbajgyőztes srác nem győzött mesélni a stúdióban tapasztaltakról.

VV Barna könnyek között tért vissza

VV Ákos összefeszült VV Ricóval, aki nem sokra rá elsírta magát

A villalakók egymás után mondták el, hogy mit éreznének, ha VV Barna vagy VV Sajti nem térne vissza a Párbajról a villába. VV Rico szavain VV Ákos felháborodott, kettejük nézeteltérése után aztán Rico elérzékenyült, és a könnyeivel küszködve vallott érzéseiről.

VV Ákos összefeszült VV Ricóval

VV Barna szerint VV Melina gonosz és hamis, VV Dani pedig vakon van

Miután VV Dani bevallotta, hogy nem bánná, ha VV Barna a villán kívül folytatná, mert zavarja, hogy korábban többször is bepróbálkozott VV Melinánál, Barna rávilágított valamire a fiúnál.

VV Barna szerint VV Melina gonosz és hamis

VV Dani kiborult VV Barnára: Nekem ebből elegem van!

VV Barna és VV Melina megbeszélték nézeteltérésüket, és egy öleléssel tiszta lapot kezdtek kapcsolatukban. VV Danit frusztrálta kettejük közeledése, Barna pedig ezután tiszta vizet öntött a pohárba, és elmondta az ő álláspontját a lánnyal kapcsolatban: „Az ő incselkedéseire reagáltam” – világított rá a srác a féltékeny Daninál.

VV Dani kiborult VV Barnára

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!