Barbeque és chili szósz tüzelte fel a Cápákat, de csak az egyik vállalkozás kapott befektetést

Barbeque és chili szósz tüzelte fel a Cápákat, de csak az egyik vállalkozás kapott befektetést
A gasztronómiai vállalkozások mellett egy gyöngyökkel foglalkozó márka, egy edzést segítő szerkezet, valamint egy kisgyermekes szülőkre specializálódott termék-kölcsönző vállalkozás is bemutatkozott a Cápák között 12. adásában.

Edzést segítő szerkezet

Koncsik Tamás, Varga József és Kiss Jenő az edzés világát szeretnék megreformálni GymMate elnevezésű fejlesztésükkel, amelynek köszönhetően minden eddiginél könnyebben emelhetőek le a fekvenyomó-padon a súlyok. A vállalkozók eddig egy prototípust készítettek, ám szeretnék, ha a legtöbb teremben megtalálható lenne az edzést segítő eszköz. Ehhez 30 millió forint befektetést kértek, 15% tulajdonrészt kínálva. Bár Balogh Levente ki is próbálta az eszközt és nem kifogásolta annak létjogosultságát, de ebben a fázisban egyik Cápa sem csapott le az üzleti ajánlatra.

 

Barbeque hazai ihletésben

Bereznai Samuel, Bereznai Miklós és Lakatos Áron hármasa, valamint a kínált termékeik meggyőzték a Cápákat arról, hogy a FelsBBQ szószainak van létjogosultsága a hazai piacon. Bár Balogh Petya, Moldován András, Lakatos István és Orbók Ilona nem éltek az üzleti ajánlattal, Balogh Levente ellenajánlatot adott a triónak. A kezdeti 3% tulajdonrész helyett, 10%-ért cserébe megadta a 300.000 forintot és a negyedévenkénti három óra mentorálást. Bár a vállalkozók nem szívesen mentek volna 6% tulajdonrész fölé, Balogh Levente a 8%-os üzletrésszel is beérte. Ezen a ponton Moldován András is beszállt a licitbe, tartva Balogh Levente ajánlatát. A kishalak azonban ez utóbbi Cápa licitjét fogadták el, így a FelsBBQ befektetéshez jutott.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!