Barátság maraton a barátság világnapján a Da Vinci Kids TV-n!

Barátság maraton a barátság világnapján a Da Vinci Kids TV-n!
A Da Vinci Kids nem csupán a természettudományos tudást fejleszti, de a gyermekek társas-érzelmi fejlődést is igyekszik segíteni. A csatorna július 30-án szombaton műsoraival egész nap A barátság világnapját ünnepli. Dinamikus párok, fantasztikus csapatok és egymás támogatása a Da Vinci TV-n!

Július 30-án ünnepeljük az egyik legfontosabb emberi kapcsolatunk, a barátság világnapját. Kell olyan ember magunk mellé, akire számíthatunk, és ő is fordítva számíthat ránk. Akivel meg tudjuk beszélni, ha jó dolog történik velük, vagy ha valami bántja a lelkünket. A barátság közös élményeken alapul, fontos benne az őszinte és kölcsönös bizalom. Minden sokkal jobb barátokkal együtt!

A Da Vinci Kids ezen a napon barátainak szuper összeállítással kedveskedik. Július 30-án szombaton 12:00 - 16:00 óra között dinamikus párokról és fantasztikus csapatokról vetíti a legjobb műsorokat. Barátaid, Doki s Dr. Panda új kalandokra invitálnak. Az akadályokat a Csillliárdosok és Addison csapatával győzheted le. Értékes tapasztalatokkal lehetsz gazdagabb a Sprinter Galore Szuperhős és Darwin és Newts párosainkkal.

Elő a popcornnal, és jöjjenek a legjobb barátok, hogy együtt élvezzétek ezt a hihetetlen maratont! Lepjük meg őket valamivel, vagy csak szimplán adjuk a tudtukra, mennyit is jelent, hogy mellettünk állnak, örömünkben és bánatunkban!

A speciális műsorblokk pozitív tettekre inspirálja a gyerekeket és a fontos emberi kapcsolatok minőségéről is tanít.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!