Balogh Petya bevállalta a hullámvasutat, mégsem fektetett be

Balogh Petya bevállalta a hullámvasutat, mégsem fektetett be
A Cápák között tizenharmadik adásában terítékre került még a fenntarthatóság, bemutatkozott egy libatollal foglalkozó vállalkozás és egy egyedi krémek összeállítására specializálódott kozmetikummárka.

Valóságra hajazó szimuláció, szélgéppel

Egyedi tervezésű, jelenleg csak bérelhető, de a vásárlást jövőbeli célként kitűző prototípusával érkezett a Newton Szimulátor a Cápák elé. Konyhás Krisztián és Perge Gábor szeretnék, ha vállalkozásuk határokon átívelő lenne, ezért 80 millió forint befektetést kértek a Cápáktól, 16% tulajdonrészt kínálva. Bár Balogh Petya kapva kapott az alkalmon és azonnal bele is pattant a hullámvasutazás élményét biztosító szimulátorba, a befektetés végül elmaradt. A Cápák úgy érezték, hogy a cégérték elnagyolt és ebben a fázisban nem adhatják meg a kért összeget.

 

Matektudás könnyűszerrel

Megtriplázta korábbi árbevételét, az oktatási rendezvényei és a felkészítésre jelentkező diákok számát a Rapid Matek megálmodója, Gódor Zoltán, amióta Balogh Petya beszállt az oktatástechnikai vállalkozásba. Nemcsak a befektető által bevont 20 millió forint, de a kapott mentorálás is sokat jelentett a Rapid Matek számára, amely továbbra is Balogh Petya bevonásával épül.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!