Balogh Leventének hatalmas meglepetés okozott az egyik jelölt

Balogh Leventének hatalmas meglepetés okozott az egyik jelölt
Az elnök úr úgy döntött szeretné még jobban megismerni a jelölteket, ezért kitalált számukra egy-egy közös programot.

Viki családja szívszorító történetét is elmesélte Balogh Leventének Czibolya Viktória saját bevallása szerint mindaddig nem foglalkozott a pénz értékével, amíg a vállalkozó édesapja könnyedén fedezte a kiadásait. Azonban 19 éves korában megtörtént a baj, ezért meg kellett tanulnia a saját lábára állni anyagilag.

Balázs könnyek között mesélt veszteségéről, amihez hasonlót Balogh Leventének is át kellett élnie Balogh Levente szerette volna jobban megismerni Balázst, ezért a Kecskemétre vezető úton elkísérhette az elnököt. A jelölt elmesélte, milyen családból származik, és hogy mit hozott otthonról, amit a karrierjében is szeretne kamatoztatni – ezzel elnyerte Levente elismerését. Sajnos a történtek, nemcsak az életre készítették fel Balázst, az elnök úrhoz hasonlóan, neki is meg kellett küzdenie a gyász feldolgozásával.

Balogh Levente szerint Bálint túltolja a vakmerőséget Az elnök és jelöltje ellátogattak abba a kecskeméti dzsúdóterembe, ami az egyik legmeghatározóbb helyszín volt Balogh Levente életében. Az elnök próbára tette jelöltjét, aki nem tudott nemet mondani a feladatra. Vajon ez előny vagy hátrány lesz végül Levente szemében?

Balogh Levente tudomást szerzett Marcell összeomlásáról „Nem akartam viccet csinálni az elnök úrból” – kezdte mondanivalóját Az álommeló jelöltje, aki a fodrásznál avatta be bizalmasan Balogh Leventét az érzéseibe.

Timi az elbocsátása után: Szerencsére vannak emberek, akik úgy gondolják, jó az, amit csinálok „Megyek vissza az unalmas életembe, és utazom körbe a világot” – mondta Timi a kiesése után. A lány továbbra is kitart álláspontja mellett, miszerint ő kifogástalan videót készített Balogh Leventéről, és továbbra sem érti, hogy miért bocsátotta el.

Detti úgy érzi, meg tudna halni Balogh Leventéért, akitől első látásra tűz robbant benne Kecskemétről hazafelé hosszú kocsiút állt az elnök és jelöltje rendelkezésére, hogy átbeszéljék az elmúlt heteket és kettőjük munkakapcsolatát. A társalgás olyannyira meggyőzőnek bizonyult, hogy Balogh Levente Dettiről alkotott véleménye 180 fokos fordulatot vett, mire Budapestre értek.

„Detti egy fantasztikus meglepetés nekem” – Balogh Levente védelmi pozícióval juttatta a TOP4-be jelöltjét Az elnöki asszisztens jelölt biztos volt abban, hogy ha lehetősége nyílik egy személyes beszélgetésre az elnökkel, akkor azonnal meggyőzi majd alkalmasságáról. A jóslatai pedig úgy néz ki, hogy beigazolódtak.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!