Balogh Leventéhez négy új jelölt érkezett állásinterjúra

Balogh Leventéhez négy új jelölt érkezett állásinterjúra
A második hét utolsó napján 9 jelöltnek kellett palacsintaárulásban bizonyítani, hogy alkalmasak elnöki asszisztensnek. Több embernek gondot okozott ez a fajta saleses feladat. Ráadásul négy újabb jelölt érkezett állásinterjúra Balogh Leventéhez. A nap végén a leggyengébben teljesítő csapatból Orsinak kellett távoznia. A négy várólistás jelölt pedig kapott Leventétől egy esélyt, így ők feladat nélkül bejutottak a következő hétre.

Betti és Eszter nem örültek a „keselyűként” figyelő új jelölteknek

Mielőtt Balogh Levente elárulta volna a nap feladatát, figyelmeztette az elnöki asszisztens pozíció várományosait, hogy mindent bele kell adniuk, mert négy új jelölt is arra vár, hogy a helyükbe lépjen. Eszter és Betti egyáltalán nem örültek a konkurenciának.

 

Máriótól zengett a piac: minden vevőt levett a lábáról

Betti, Rachel és Márió újra egy csapatban bizonyíthattak, ezúttal azonban a palacsintasütés és a finom édesség eladása volt feladatuk. Miközben a lányok elmerültek a számlákban és a tésztában, Márió lehetetlent nem ismerve csapott le a piacon nézelődőkre és mindenkit a standjukhoz csábított.

 

Balogh Levente senkitől sem tűri el az okoskodást

Az álommeló 10. munkanapján négy új jelölt érkezett, akik egy-egy interjún mutatkoztak be Balogh Leventének. Volt, akinek izgalmában szétpattant az inge, mások szakmai hátterükkel nyűgözték le az elnököt, de olyan is akadt, aki nyíltan vállalta Levente előtt: ha szerinte egy feladat értelmetlen, megmondja a felettesének. Balogh Levente ezt nem hagyta szó nélkül.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!