Balogh Levente jelöltjeinek Spanyolországban kell bizonyítaniuk

Balogh Levente jelöltjeinek Spanyolországban kell bizonyítaniuk
Négy jelölttel kapcsolatban kérdőjelek fogalmaztak meg Balogh Leventében, de a nap végén Rozsnyai Zsuzsinak kellett távoznia. Ezzel kialakult a legjobb 6 jelölt mezőnye, akiket egyből Spanyolországba küldött, hogy ott indítsanak egy új kisvállalkozást. Az elnök úrtól kapott indulótőkét maguknak kellett beosztaniuk – az árubeszerzéstől kezdve a szállásig.

Balogh Levente fantasztikus nőnek tartja Zsuzsit, mégis elbocsátotta

Balogh Levente elismerően beszélt Zsuzsi határozottságáról és magabiztosságáról, valamint arról, hogy mennyire értékes nőnek tartja. Az elnök úr úgy véli, a jelölt nem alkalmas arra, hogy elnöki asszisztens legyen, ugyanakkor más pozícióban el tudná képzelni. Zsuzsi könnyeivel küszködve és csalódottan távozott az irodából, ugyanis az elmúlt pár hét motiválóan hatott az életére: „Volt miért felkelnem” – vallotta be Zsuzsi elbocsátása után.

 

„Bettivel olyan vásárolni, mint egy igazi nővel” – Peti úgy viselkedett a csapattársával, mintha házasok lennének

Nagy volt az összhang Peti és Betti között a spanyolországi kiküldetésen. A jelöltek azt a feladatot kapták, hogy egy kínai üzletben szerezzenek be árucikkeket, amikkel minél nagyobb profitot tudnak realizálni a tengerparti értékesítésük során. Bettiék szuveníreket, strandkellékeket, játékokat és egyéb apróságokat gyűjtöttek a bevásárlókocsijukba.

 

Rachel kockázatot vállalt a zuhanyfüggönnyel

Amikor Dr. Krasznai István észrevette, majd szóvá tette a fürdőszobai kiegészítőt, Rachel pironkodva reagált az ügyvéd úrnak. Eszter pedig elmondta, hogy nem tud felelősséget vállalni csapattársa döntéseiért.

 

Ezeken a szálláshelyeken alszanak Az álommeló jelöltjei

A háromból két csapat is a legolcsóbb szálláshelyet választotta, hogy minél kevesebbet kelljen erre költeniük a rendelkezésükre álló összegből. Rachel és Eszter viszont a középkategóriás lehetőségre voksolt.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!