Balogh Levente három jelöltet szabadságra küldött az álommelóban

Balogh Levente három jelöltet szabadságra küldött az álommelóban
A kilencedik munkanapon a jelölteket Balogh Levente kölcsönadta Keserű Balázsnak, hogy neki dolgozzanak. Az egyszerűnek tűnő feladatok azonban három csapaton is kifogtak. Zsuzsit, Pétert és Andit tartotta a legjobbnak az elnök úr, ezért kiemelte őket és tovább is jutottak a következő hétre. A többieknek viszont még bizonyítaniuk kell.

Az álommeló legújabb jelöltjei mindent megtennének érte, hogy Balogh Leventét segíthessék

Szabó Gergő és Pálfi Márió is csatlakozott az elnöki asszisztens pozíció várományosaihoz. A jelöltek szakmai tapasztalatuk mellett azt is elárulták, szerintük miben tudnák a legjobban segíteni Balogh Leventét.

 

Balogh Leventének nem büdös a fizikai munka: bármikor felpattan egy targoncára

„A szakma szépségét a szakma bugyrán keresztül lehet megtapasztalni” – Balogh Levente nagyon büszke rá, hogy vezetőként is bármilyen munkafolyamatot képes elvégezni. Legyen szó targoncázásról, egy tehertautó vezetéséről vagy éppen egy gép megjavításáról, nem jönne tőlük zavarba. Ezt pedig a jelöltektől is elvárja.

 

„Ne kiabálj velem” – Eszter és Orsi egymásnak feszültek a közös munka közben

Eszternek, Orsinak és Bencének egy csapatban kellett megadott időre rendszert találni egy „irat káoszban”. Egy gond volt csupán: a két lány nem találta a közös hangot, ráadásul a munkatempójuk is nagyon eltérő volt, aminek vita lett az eredménye.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!