Balogh Levente Danny Blue segítségével tette próbára Az álommeló jelöltjeit

Balogh Levente Danny Blue segítségével tette próbára Az álommeló jelöltjeit
Balogh Levente azon volt, hogy a negyedik hét végére kiválassza a legjobb hat elnöki asszisztensi jelöltjét és ehhez egy szórakoztató tesztet talált ki. A feladatok végére Levente számára egyértelmű továbbjutó lett Betti, valamint Eszter. A többiekkel kapcsolatban azonban még vannak kétségek. Rachelt azzal szembesítették a segítők, hogy az elnök úr még mindig nem bízik benne, és ezt a lány nem viselte jól, de nem ő volt az egyetlen, akivel elégedetlenek voltak.

Gergő apró trükkel verte át Danny Blue-t

A befolyásolás fontos az üzleti életben, és az is, hogy megtanuljuk hárítani ezeket a próbálkozásokat. Balogh Levente – segítői társaságában – próbára tette jelöltjeit Danny Blue-val. A potenciális asszisztensek értetlenül álltak a mentalista teljesítménye előtt, majd kilépett Gergő, akinek sikerült egy pillanatra megtörnie a varázst.

 

Rachelnek sikerült megtévesztenie Danny Blue-t

A mentalista sorra leplezte le Balogh Levente jelöltjeit, akik valótlan állításokkal bombázták az elnök urat. A végén Zsuzsira és Rachelre szűkült a kör, amikor Danny Blue magabiztosan odalépett, hogy befejezze a szembesítést, ám kiderült, hogy a lányoknak még őt is sikerült átverniük.

 

Balogh Levente őket már biztos viszi magával Spanyolországba

A hét elnöki asszisztens jelölt közül Balogh Levente kiválasztott hármat, akik egy külföldi üzleti úton folytathatják tovább a küzdelmet. A többiekkel Farmosi Larisza és Dr. Krasznai István beszélgetett, így közülük is többen csatlakoznak majd az utazókhoz.

 

Rachel sírva omlott össze: „Apámnak sem voltam soha elég, itt sem vagyok soha elég”

Farmosi Larisza őszintén megmondta Rachelnek, hogy a hetek alatt nem sikerült bizalmat szavazniuk neki, ugyanis zavarba ejtő, hogy nem tudják, ki is ő valójában. A lánynak sok volt, hogy előző nap Balogh Levente is ezzel szembesítette, ezért nem tudta tovább visszatartani könnyeit.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!