Babaházat hirdettek meg szálláslehetőségként youtuberek - sikeresen

Babaházat hirdettek meg szálláslehetőségként youtuberek - sikeresen
Nem elég, hogy meghirdették, de foglalásokat is kötöttek le azok az átverős videókban utazó Youtuberek, akik most egy babaházat fotóztak be úgy, mintha az egy valódi lenne, majd meghirdették mint szálláslehetőséget az Airbnb-n.

Josh Pieters és Archie Manners március 31-én tettek fel egy videót arról, hogyan készültek a babaház befotózására - írja a Marketingmorzsák. Hogy ne merülhessen fel az a vád, hogy honnan kellett volna tudnia a szálláskerőknek, elrejtettek a képeken néhány segítséget is, egyszer például a babafürdő tükrében tűnik hatalmasnak a fejük, de feltűnik a képeken hitelkártya és vizespalack is, hogy azok, akik minden részletet alaposan szemügyre vesznek, feltűnhessen, hogy valami turpisság van a dologban. Ennek ellenére voltak, akik átsiklottak ezeken a részleteken.

Ennek ellenére 3000 dollárt gyűjtöttek össze a lakásért, amit 120 dollár/ éjszaka áron hirdettek meg. Azt állítják, hogy visszakapták a pénzüket azok, akiket átvertek, és ők minden pénzt visszautaltak az Airbnb-nek, amivel kapcsolatban vannak azért még kérdések, hiszen elvileg az Airbnb csak a lefoglalt időszak előtt egy nappal utalja az összeget a szállásadónak, és a bár az újságírók is keresték a szállásközvetítőt azzal kapcsolatban, hogy ha elvileg minden hirdetést ellenőriznek, akkor ezt hogyhogy nem vették észre, de nem kívántak nyilatkozni a témában.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: youtube, szállás