Az év legfontosabb hírei a Flipboardon

Az év legfontosabb hírei a Flipboardon
A Flipboard idén a világ legjobb hírolvasójává fejlődött. Most évvégi összefoglalókkal, a legolvasottabb cikkekkel, jövőbetekintéssel zárja az évet.

Olvasd újra 2013-at a Flipboardon. A Year in Rewiev sorozatban egy féltucat izgalmas, egész évre visszatekintő összefoglalóval lapozgathatjuk újra az elmúlt időszakot. A legolvasottabb cikkeket magazinná változtató szolgáltatás a felhasználói aktivitás alapján gyüjtötte össze az egyik válogatását.

Az évvegi összefoglalók nem csak cikkekkel idézik vissza 2013-at, videók és animációk is megjelennek a speciális válogatásokban, így azok látványos, magazinos élményt nyújtanak az olvasóknak.

December a legjobb alkalom a jóvőbe nézésre is, 2014 legizgalmasabb kérdései között persze megtalálható a Bitcoin jövője, az Alibaba tőzsdére menetele, a Big Data további menetelése ugyanúgy, mint a legszörnyűbb nyarat igérő El Ninjo vagy az új elektronikus keresekedelmi trendek.

A Flipboard 365 napon keresztül a legnagyobb magazinok legizgalmasabb cikkeit kínálja elektronikusan, egy helyre gyűjtve, így a legjobb tallózó alkalmazásként elképesztően sok felhasználót szerzett idén. Ezt megfejelte azzal, hogy egy kattintással termékkatalógussá alakítható sablonokat is elérhetővé tett a cégek számára, ami azonnali kapcsolatot biztosít a webshopok felé. Visszatekintve a szolgáltatás nagyszerű évet zárt, s a mostani összefoglalókkal, évvégére is stílusos ajándékot adott az olvasóinak.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!