Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban: mostantól mindenki gyanús lehet!

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban: mostantól mindenki gyanús lehet!
Megkezdődött a bizalom, a félelem, a taktika, a mentális hadviselés és a totális megtévesztés kegyetlen játékam elindult Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban. A formabontó krimi-reality idegtépő cselekményét az élet és a résztvevők közösen írják és ahogy egy jó bűnügyi történetben, a nagy és végső igazság csak az utolsó oldalakon derül majd ki!

A 22 híresség vonattal érkezett a Tudor-stílusú kastélyba. Az úton a játékosok kötetlenül ismerkedtek, de már érezni lehetett, hogy beszippantotta őket a játék hangulata.

A Kastélyban a Játékmester (Árpa Attila) rögtön egy kedves játékkal fogadta vendégeit. A kastély előkertjében 22 tábla volt felállítva. Mindegyik táblán egy állítás szerepelt. A játékosoknak az volt a feladata, hogy a rájuk leginkább illő állítás alá álljanak. Nyáry Luca a “Szerintem én fogom elsőként elhagyni a játékot” feliratú táblához állt, ami végzetes hibának bizonyult: azonnal el is kellett hagynia a játékot! Máris csak 21 versenyző maradt.

A kastély felfedezése után Árpa Attila kiválasztotta a három Árulót: Krajnyák Lucát, Görög Zitát és Nagy Zsoltot.

Az első próbatételen a résztvevők három csapatban játszottak. Csapatonként egy játékosnak kellett átmennie a több emelet magasan lévő hídon úgy, hogy be volt kötve a szeme.

A kastélyban még megünnepelték a sikeres első napot, majd nyugovóra tértek. Kivéve az Árulók. Ők az éj leple letették az árulók esküjét, majd a Konklávén döntöttek az első Áldozatról.

„Téged nem tudlak hova tenni” – Nagy Zsoltról azt hitték, hogy pornószínész
„Ennyit ér itt egy élet” – Árpa Attila azonnal hazaküldte az egyik hírességet
Árpa Attila kiválasztotta a gyilkosokat

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!