Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban: Vásáry André a legújabb áldozat

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban: Vásáry André a legújabb áldozat
Anikó erőre kapott, Leila viszont gyanúba keveredett. A Kerekasztal helyett buli volt, ahol a gyilkosoknak egy titkos küldetést kellett teljesítenie.

A reggeli ceremónián kiderült, hogy André meghalt. Anikó tisztára mosta magát és külön felszólított mindenkit, hogy bármikor keressék a nap során, kérdezzenek tőle és mindenre válaszolni fog. Nem volt Kerekasztal sem, a gyilkosok pedig levélben értesültek arról, hogy a Konklávé is elmarad, helyette a lefekvést jelző harangszóig meg kellett valakit ölelniük.

„Hatalmas hibát követtem el, hogy nem rá szavaztam” – a gyilkosok legújabb áldozata rájött az igazságra

Szalay Bence és Törőcsik Dani hosszas gondolkodás után meghozták döntésüket, és a konklávén kiválasztották áldozatukat. Miután a levél címzettje elolvasta halálos ítéletét, rögtön összeállt előtte a kép, hogy ki az áruló: „Nem akartam rá szavazni, de most már tudom, hogy tényleg Bence volt a gyilkos”.

 

Nádai Anikó meglepő dolgot kért játékostársaitól

Miután Vásáry André nem jelent meg a reggelinél, Nádai Anikó megragadta az alkalmat, és megpróbálta tisztára mosni a nevét. Játékostársai nem hagyták szó nélkül a műsorvezető felszólalását.

 

„Nekem nagyon fura vagy” – Törőcsik Dani mindenki előtt meggyanúsította az egyik hírességet

Törőcsik Dani tartva magát a konklávén megbeszélt tervhez, az első adandó alkalommal dr. Gyenesei Leilára terelte a gyanút. Dani teóriáját Nádai Anikó is megerősítette, akinek személyes ellentétük miatt is egyre gyanúsabb a világbajnok öttusázó: „Leilával nem szimpatizálunk egymással, és ezért van köztünk egyfajta feszültség”.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!