Az álarcos énekes: Két leleplezéssel nyitott az új évad!

Az álarcos énekes: Két leleplezéssel nyitott az új évad!
Az Álarcos énekes legújabb évadában nem csak Istenes Bence szőkére festett haja, de az új nyomozók is hasítottak! Két leleplezéssel indult a harmadik évad!

Vadonatúj, szemkápráztató álarcokkal mutatkozott be a világ legőrültebb és legrejtélyesebb showműsora, az Álarcos énekes harmadik szériája. Az új szabálynak köszönhetően Szandi, Szabó Zsófi, Fluor Tomi és Nagy Ervin rögtön az első adásban, a Szuperkártya felhasználásával lelepleztek le egy rejtőzködő énekest. Az Eperke lett az Álarcos énekes történetének első szuperkártyás leplezettje: a nyomozók felfedték Fekete Pákó titkát, ő volt ugyanis az Eperke maszk mögött! Leleplezve! Ő volt az Eperke álarc alatt:

 

Az első adásban a Cápa a Rókával, a Zsiráf a Katicával, a Szarvas eredetileg Eperkével, majd a szuperkártya felhasználását követően egy új álarccal, a Kaméleonnal párbajozott. A stúdióban ülő nézők és a nyomozók döntése alapján az első adás végén három álarcos énekes került veszélyzónába: a Kaméleon, a Zsiráf és a Róka. Végül a nyomozók úgy döntöttek, hogy a Rókának kell levennie a maszkját.

A sikeres kezdést követően a detektívek ezúttal viszont sötétben tapogatóztak: egyikük sem tippelt helyesen a Róka kilétére. Nagy Ervin szerint Kovács Patrícia, Szandi szerint Rácz-Gyuricza Dóra, Szabó Zsófi szerint Sáfrány Emese, Fluor Tomi szerint pedig Cserpes Laura volt a maszk mögött. A Róka álarc azonban nem őket, hanem az RTL Klub népszerű híradósát, Szabados Ágnest rejtette! Leleplezve! Ő volt a Róka álarc alatt:

Az adást követően azonnal indítható az RTL Moston a teljesen megújult háttérműsor, az Álarc mögött, Szomjas Jennifer, azaz Lady Szomjas vezetésével!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!