Az RTL felületein a nyár utolsó hónapjában is a szórakozásé a főszerep!

Az RTL felületein a nyár utolsó hónapjában is a szórakozásé a főszerep!
Számos újdonság várható az RTL+ előfizetős streaming platformján, valamint az RTL Magyarország lineáris csatornáin augusztusban is.

Az RTL+ előfizetői számára elérhető lesz A Tanár összes évada, valamint tovább folytatódik a skandináv sikersorozat, A híd. Érkezik a Martin Michaud bestseller regényei alapján készült krimisorozat, a Victor Lessard, valamint az Álmok háza című történelmi drámasorozat. Az RTL-en új évaddal tér vissza a Magnum reboot sorozat, valamint augusztus 20-án kerül képernyőre a tavalyi év nagy sikerű filmje, az Átjáróház Rujder Vivien és Bárnai Péter főszereplésével. Augusztus 28-tól pedig jön a Country dinasztia című zenés televíziós drámasorozat a Cool-ra!

Augusztus 8-tól elérhető az RTL+ előfizetős csomagjában az Álmok háza (Das Haus der Träume) című sorozat, melynek főhőse a fiatal Vicky Maler, aki vidékről érkezik az 1920-as évek csillogó Berlinjébe. Eladónő lesz az újonnan megnyílt Jonass áruházban, majd beleszeret a látszólag nincstelen zongorista Harrybe. Nem sokkal később azonban kiderül, hogy a férfi az áruház tulajdonosának a fia. A sorozat szereplői és a kor politikai eseményei drámai módon összeforrnak egy küzdelmekkel teli, társadalmi határokat átlépő szerelmi történetben, amely túlél mindent, amit az élet elébe állít.

Második évaddal folytatódik az RTL+-on augusztus 11-én a díjnyertes skandináv krimisorozat, A híd (Bron). Az első évadhoz hasonlóan visszatérünk a Svédországot és Dániát összekötő Öresund hídhoz, ahol újabb rejtélyes bűneset történik, így a koppenhágai és malmői rendőrség közös nyomozásba kezd.

A "québeci thriller mestere", Martin Michaud bestseller regényei alapján készült Victor Lessard augusztus 31-től streamelhető az RTL+ előfizetői számára. A feszített tempójú pszichológiai thriller-sorozatban egy elszánt nyomozó és a felkavaró bűntények mögött álló gonosz történetét meséli el. A problémás zsaru, Victor Lessard, akit ironikus és éleslátó társa támogat, és akit nap mint nap kihívások elé állít szigorú főnöke, egyensúlyt próbál teremteni az ügyek iránti megszállottsága és bonyolult magánélete között. Ellenkező esetben ezek a felkavaró gyilkosságok a vesztét okozhatják.

Újra itt a nagy kedvenc, méghozzá minden epizóddal!

Augusztus 17-től A Tanár valamennyi évada megtekinthető az RTL+ előfizetéssel rendelkező felhasználói számára! Az RTL népszerű saját gyártású sorozatában Nagy Ervin egy középiskolai tanárt alakít, akin keresztül megismerjük a közösség mindennapjait, olyan társadalmi és közéleti kérdéseket járva körül, mint például az örökbefogadás, rivalizálás vagy útkeresés.

0
A Tanár összes évada hamarosan az RTL+ kínálatában


Országos televíziós premier és vadonatúj magyar romantikus vígjáték az RTL-en

Augusztus 14-től országos premier az RTL-en: a Magnum televíziós sorozat az 5. évadával tér vissza a képernyőre! A reboot sorozat főszereplője Thomas Magnum, egykoron az amerikai haditengerészet különleges hadviselés egységénél szolgált tengerésztiszt. Magnum Hawaii-ra költözik, ahol magánnyomozói karrierbe kezd baráti társaságával karöltve. A Jay Hernandez főszereplésével készült sorozat legújabb évada minden hétköznap a késő esti híradó után látható az RTL-en!

Magnum hamarosan tovább folytatja a nyomozást az RTL-en

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: RTL, média, tv műsor, RTL+