Az RTL élőben közvetíti II. Erzsébet temetését

Az RTL élőben közvetíti II. Erzsébet temetését
Szeptember 19-én a Fókusz különkiadása várja a nézőket az RTL Klubon és az rtl.hu-n. Londonból élőben jelentkezik Szellő István.

A hétfő délelőtt 11 órakor kezdődő Fókusz különkiadásban Gál Petra és stúdióvendégei várják az RTL Klub nézőit a televíziók képernyője elé, valamint online az rtl.hu nyitóoldalán streamen is. Az élő adásban több alkalommal is kapcsolják Londonból a helyszínen tartózkodó Szellő Istvánt.

A stúdióvendégek – Görög Ibolya protokollszakértő, Németh Linda történész, Dr. Szatmári Judit Anna muzeológus, divattörténész és Bukovszky Zoltán Ákos, a brit királyi család szakértője – az események kommentálása mellett arról is beszélgetnek majd, hogy mit jelentett a briteknek és mit a világnak II. Erzsébet, a történelem egyik legismertebb, mégis legtitokzatosabb asszonya.

A temetési szertartást követően, 14 órától a közvetítés az rtl.hu oldalán folytatódik tovább: szakértőink segítségével az érdeklődők az rtl.hu oldalán élő streamen követhetik majd figyelemmel a néhai uralkodó utolsó útját.

A hétfői temetésig a már Londonban tartózkodó Szellő István minden este a helyszínről tudósítja majd az RTL Híradó és a Fókusz nézőit a legfrissebb történésekről. Az rtl.hu hírportálon az élő közvetítés mellett számos további cikket, érdekeséget lehet majd olvasni II. Erzsébetről és a gyászszertartásról.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!