Az RTL Klub továbbra is várja a vállalkozókat a Cápák között következő évadába

Az RTL Klub továbbra is várja a vállalkozókat a Cápák között következő évadába
A Cápák között három sikeres évad után folytatódik, újra jelentkezhetnek azok a vállalkozások, melyek tulajdonosai befektetőket keresnek üzletük fellendítésére, megerősítésére, vagy megmentésére.

Az RTL Klub üzleti showműsorának Cápái olyan üzletemberek, akik saját pénzüket kockáztatva döntik el, hogy beszállnak-e egy üzletbe, vagy sem. Az elmúlt évadok során ennek köszönhetően több tucat kis-, és középvállalkozás valamint startup talált befektetőt és üzleti mentort magának.

Ezek a cégek - kapcsolatrendszerüket kiterjesztve, eladásaikat felpörgetve, árbevételüket megsokszorozva váltak a piacon még ismertebbé - és tudtak a Cápák segítségével jövedelmezőbb vállalkozást építeni. Tehát nem csak üzleti partnert nyertek maguknak, hanem a műsor sikerességének köszönhetően országos népszerűségre is szert tettek, miután bemutatkoztak a Cápák előtt.

A műsor szakmai partnereinek köszönhetően pedig plusz támogatásokat és üzleti lehetőségeket kaptak azok, akik szerepeltek az RTL Klub üzleti showműsorában és ez a következő évadban is így lesz.

Aki tehát úgy érzi, hogy vállalkozásával, vagy üzleti ötletével szeretne a Cápák elé állni, az alábbi linken jelentkezzen: https://rtl.hu/rtlklub/capakkozott/jelentkezz

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!