Az HBO GO és a Netflix után itt a Dramax

Az HBO GO és a Netflix után itt a Dramax
A ″török Netflix″ Magyarországról is elérhető, de egyelőre nem sokan fogják élvezni a sorozatepizódokat, mert a magyar lokalizációnak még híján van a szolgáltatás.

A múlt szerdán elindított Dramax több mint 5000 órányi török sorozatot kínál, első körben török és spanyol nyelven. Idegen nyelvként elsőként azért a spanyolt választották, mivel az elmúlt években dinamikusan nőtt a török szappanoperák népszerűsége a latin- és dél-amerikai országokban – írja a Media1 szakoldal, mely arra is felhívja a figyelmet, hogy a feltöltött produkciókhoz jelenleg sem magyar szinkron, sem pedig felirat nem elérhető.

A Dramax kínálatában olyan sorozatok találhatók meg, mint az itthon is ismert Tiltott szerelem, Sebzett szív, a Fatmagül, a Kuzey Güney – Tűz és víz, Az idő sodrásában és az Igazgyöngy.

A platform – egy hét ingyenes próbaidőszak után – kétféle havidíjas csomaggal vehető igénybe. Az olcsóbb tarifa az iparágban elterjedt árazáshoz hasonlóan 5 dollárba (körülbelül 1500 forintba) kerül, a családi csomag pedig 9 dollárért (kb. 2700 forint) érhető el.

A "török Netflixnél" jóval érdekesebb lehet a hazai nézők számára a néhány hónapja elérhető "magyar Netflix": a Filmión régi és új hazai mozik is bőséggel találhatók.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Dramax, sorozat