Az Atmedia sajtóközleménye: ″Csak januártól emelünk árat!″

Az Atmedia sajtóközleménye: ″Csak januártól emelünk árat!″
Az elmúlt hét történéseire reagálva az Atmedia ezúton tájékoztatja partnereit a következőkről: A televíziós piacon kialakult túlkereslet az Atmediát is érinti. Az Atmedia ugyanakkor több forgatókönyvvel készült 2023-ra. Ennek, valamint a végrehajtott árszínvonalnövelésnek és a portfolió stabil nézettségének köszönhetően a túlkeresletet éves szinten kezelni tudja.

Ugyanakkor azt az Atmedia is megerősíti, hogy ilyen túlkeresleti helyzetben az eddigieknél szignifikánsan magasabb, a túlkereslet mértékének megfelelő áremelés szükséges a 2024-es évre, ahogyan ez már a környező országokban bejelentésre is került. Erre a lépésre mind a szállítási biztonság, mind pedig a tartalomelőállítás színvonalának megőrzése miatt van szükség.

Ezen túlmenően a hirdetők és a médiaügynökségek oldaláról gyakorlattá kell válnia mind a pontos éves vállalásoknak, beleértve a költések tervezett szezonalitását is – a várható kereslet pontosabb meghatározása érdekében, mind pedig az időben történő kampány-lejelentéseknek, mert ezzel segíthetnék az inventory tervezést és gazdálkodást.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!