Az ATV-hez igazol Bodacz Balázs, a HírTV egykori műsorvezetője

Az ATV-hez igazol Bodacz Balázs, a HírTV egykori műsorvezetője
Bodacz Balázs, akit a HírTV 2018-as újbóli elfideszesítésekor bocsátottak el a hírcsatornától, két ATV-s műsorban is látható lesz. Az egyik műsor újonnan indul.

Az ATV közleményben tudatta hétfőn reggel a media1.hu-val, hogy folytatja megújulási folyamatát, és a nemrég a csatornához igazoló Köböl Anita és Stohl Luca után ugyancsak csatlakozik a stábjához Bodacz Balázs.

Azt írják, hogy az ismert újságíró június 7-től lesz látható az ATV új hírháttér műsorában, melynek címe maiTÉMA, ahol a nézők Lampé Ágnessel felváltva láthatják majd őt. A heti háromszor jelentkező műsorban mindig egy-egy fontos és aktuális közügyet beszél át a műsorvezető a meghívott vendégekkel.

Ugyancsak látható lesz Bodacz Balázs Krug Emília mellett A nap híre című műsorban is.

„Az igazi szakmai élményt számomra a hírháttér műsorok jelentik. Élő adásban feldolgozni a nap legfontosabb híreit, a legkülönbözőbb témákban: ennek az izgalma és sodrása semmihez sem fogható. Rendíthetetlenül hiszek a polgári eszményekben, amelyeknek része a tájékozottságra, az összefüggések ismeretére való igény is. Vannak, akiket ez az igény arra sarkall, hogy válaszokat adjanak. Nekem viszont kérdésekből van több. A világ bonyolult. Újságíróként ezt nem szabad elhallgatnunk. Másfelől pedig a bonyolult világot érthetővé kell tennünk. Persze ennek csak akkor van értelme, ha vannak gondolkodni vágyó partnerek is. Ezért is mondtam örömmel igent az ATV megkeresésére, hogy vezessem a Nap híre és a maiTÉMA műsorokat” – nyilatkozta Bodacz Balázs, akitől 2018 nyarán vált meg a HírTV, miután a csatorna újra a Fidesz közelébe került a G-nap utáni átmeneti szabad működés után, és szélnek eresztették a HírTV stábjának számos emblematikus munkatársát, köztük Kálmán Olgát, Lampé Ágnest, Csintalan Sándort és sokakat másokat. Bodacz Balázs a Lapzártát és a Főszerkesztők Klubját vezette a Hír Televízióban.

Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója a közleményben hozzátette:

„A tapasztalat azt mutatja, hogy a nézők hírek iránti éhsége nem csökken, továbbra is magas, így nyáron megerősítjük a hírjellegű karakterünket. Már a legelső tárgyalásunk során világossá vált számomra, hogy Bodacz Balázs mind emberileg, mind szakmailag megüti azt a szintet, amit a nézőink joggal várnak el tőlünk”.

A maiTÉMA minden kedden, szerdán és csütörtökön lesz látható az ATV-n 20 óra 30 perces kezdéssel, olvasható a sajtóanyagban.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!