Az ABC mobilra közvetíti műsorait

Az ABC mobilra közvetíti műsorait
Az ABC csatorna elindította azt a live streaming szolgáltatást, amely a csatorna műsorait közvetíti egy mobil applikáción keresztül. A valós idejű műsorszolgáltatást hamarosan szintén bevezetik.

Egyelőre iPhone és iPad alapú videó streaming szolgáltatást indít az ABC. A "live" szolgáltatás jelenleg korlátozottan lesz elérhető, New Yorkban és Philadelphiában. A Disney, amely a cég tulajdonosa úgy gondolja, hogy hamarosan újabb városokra is kiterjesztik az Apple mobil eszközökön elérhető szolgáltatást.

Az ABC sorozatait és műsorait kiváló minőségben igyekeznek eljuttatni a felhasználókhoz. Egész pontosan az előfizetőkhöz, akiknek még egy kis plusz költséget is vállalniuk kell ahhoz, hogy a csatorna programjait mobilon is élvezhessék.


A tervek szerint a most bevezetésre kerülő mobilos szolgáltatás is tartalmazna reklámokat, de a fejlesztők a televíziós megoldásoktól eltérő lehetőségeken dolgoznak. Az ABC érdekes kísérlete megváltoztathatja a mobiltelevíziózási szokásokat.

A mobilos tévézés korábban komoly problémákkal küzdött, sokan már teljesen lemondtak róla. A tabletek azonban újra felvetik annak a lehetőségét, hogy a nézők ne csak a megszokott képernyőn élvezhessék a kedvenc műsoraikat.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!