Augusztus 23-án jön a ″Star Wars: Ahsoka″ sorozat a Disney+-ra

Augusztus 23-án jön a ″Star Wars: Ahsoka″ sorozat a Disney+-ra
Nyár végén érkezik a legújabb, élőszereplős Star Wars sorozat a Disney+-ra. A Rosario Dawson főszereplésével készülő, saját gyártású „Star Wars: Ahsoka” első része hivatalosan augusztus 23-án kerül fel a tartalomszolgáltató kínálatába, a rajongók pedig a premierdátum bejelentése mellett három képet is láthatnak a sorozatból.

A Disney+ legújabb, saját gyártású sorozata a Birodalom bukása után játszódik és Ahsoka Tano, az egykori Jedi lovag kalandjait követi, aki ezúttal egy, a sebezhető galaxisra leselkedő fenyegetés után nyomoz. A cselekmény egy újabb, érdekes kiegészítése lesz a messzi-messzi galaxisban játszódó franchise-nak, amely mélyebb bepillantást enged Ahsoka saját történetébe és múltjába, valamint a Star Wars univerzumba.

Rosario Dawson mellett a főbb szerepekben feltűnik majd Natasha Liu Bordizzo (Sabine Wren), Mary Elizabeth Winstead (Hera Syndulla), Ray Stevenson (Baylan Skoll), Ivanna Sakhno (Shin Hati), Diana Lee Inosanto (Morgan Elsbeth), David Tennant (Huyang), Lars Mikkelsen (Thrawn admirális) és Eman Esfandi (Ezra Bridger).

A sorozatot Dave Filoni jegyzi, aki Jon Favreau, Kathleen Kennedy, Colin Wilson és Carrie Beck mellett executive producerként is tevékenykedett.

A „Star Wars: Ahsoka” kizárólag a Disney+ kínálatában lesz elérhető. A sorozat első része augusztus 23-án kerül fel a streaming platforma, amit hetente új epizód követ majd.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!