Apa lett A mi kis falunk sztárja

Apa lett A mi kis falunk sztárja
11 hónap után mondta el a nyilvánosságnak A mi kis falunk melegítőnadrágos Gyurija, hogy apuka lett.

Nemrég még az RTL Klub népszerű sorozatában, A mi kis falunk-ban láthattuk apaszerepben Lengyel Tamást, aki a forgatások idején már tudta, hogy hamarosan a valóságban is gyermeke lesz. A színész most a Fókuszban mesélt kisfiáról, Vincéről és az apaságról.

„Nem éreztem még ilyen méretű kötődést senkihez, és ilyen méretű szeretetet vagy szerelmet. Nem is tudom minek nevezzem ezt a feltétel nélküli kapcsolatot”- mondja az apuka.

A pici születését követően két hónapig nem vállalt semmilyen munkát, hogy végig családja mellett lehessen. Az első időszakról azt meséli, hogy náluk is voltak hasonló abszurd fennakadások, mint amilyenek a sorozatban Gyuri és Erika életében.

„Amikor megérkezett, akkor leginkább azért a rémület volt, hogy te ki vagy, honnan jöttél, most mi lesz, hogy innentől kezdve már mindig velünk leszel. De nyilván ez az első sokk. Persze közben az is van, hogy úristen, az én gyerekem, de gyönyörű, főleg úgy, hogy ő nagyon hamar az én mellkasomra került, tehát születést követően körülbelül a 15. percben már feküdt rajtam. Az egy elképesztő élmény volt.”

A Fókusz riportjából az is kiderült, hogy Tamás nemsokára egy önálló stand up produkcióban adja majd elő kezdő apaként megélt élményeit, ami a Kitolás: Apanevelés kezdőknek és haladóknak címet kapta. A kis Vincének pedig már ikonikus Bodri György melegítője is van.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!