Anzselika Habpatron elmagyarázza Petőfi Anyám tyúkja című verset

Anzselika Habpatron elmagyarázza Petőfi Anyám tyúkja című verset
Anzselika Habpatron, avagy a “magyar Amélie” (Stefanovits Angéla) 2019. december 13-án robbant be a magyar influenszerek világába.

Az uristen@menny.hu és a Libiomfi című kultfilmek alkotói (Stefanovits Angéla, Kálmánchelyi Zoltán, Végh Zsolt) két éve létrehozták az InFullAnswers nevű formációt, hogy a kor kihívásainak megfelelő formában reflektáljanak valóságunkra. Nem csupán a videobloggerség parodizálását tűzték ki célul, de azt is, hogy színvonalas és társadalmilag szemléletformáló tartalmat készítsenek az internetes platformokra.

Anzselika Habpatron, avagy a “magyar Amélie” (Stefanovits Angéla) 2019. december 13-án robbant be a magyar influenszerek világába. Anzselika elvarázsolt, sajátos humorú és izgalmas világlátású videóival már több mint másfél éve kalauzol át minket az emberi élet rögös útján. Ahogy ő mondja: “azért vagyok itt, hogy azt a sok rossz dolgot, ami veletek történik, megértsétek, hogy miért jó…”

Most pénteken az iskolaszezon kezdetére reflektálva rendhagyó videóval jelenik meg és egy verselemzésben elmagyarázza, mi történik Petőfi anyjának tyúkjával. Korábbi, kis túlzással iskolai segédanyagként is használható videói szellemesen magyaráznak el egy-egy bonyolultnak tűnő történelmi, vagy akár matematikai összefüggést (nem mindig helyesen, de mindig szórakoztatóan). Ahogy az a videók alatti kommentekből kiderül, több pedagógus órán vetíti diákjainak Anzselika “humorosan kedves” okfejtéseit.

Szeptember 17-én, pénteken mutatják be Petőfi Sándor Anyám tyúkja című verselemzését Anzselika Habpatron sajátos stílusában https://youtu.be/x92Apir-M4s, szeptember 24-én pénteken pedig elkalauzol minket a természettudományok (kémia, fizika, biológia) világába.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!