Anzselika Habpatron: Ezért nem értetted eddig a matekot!

Anzselika Habpatron: Ezért nem értetted eddig a matekot!
Számoljuk ki, hogy Justin Bieber és Selena Gomez találkoznak-e még valaha! Szerinted van megoldás?

Az uristen@menny.hu és a Libiomfi című kultfilmek alkotói (Stefanovits Angéla, Kálmánchelyi Zoltán, Végh Zsolt) két éve létrehozták az InFullAnswers nevű formációt, hogy a kor kihívásainak megfelelő formában reflektáljanak valóságunkra. Nem csupán a videobloggerség parodizálását tűzték ki célul, de azt is, hogy színvonalas és társadalmilag szemléletformáló tartalmat készítsenek az internetes platformokra.

Anzselika Habpatron, avagy a “magyar Amélie” (Stefanovits Angéla) 2019. december 13-án robbant be a magyar influenszerek világába. Anzselika elvarázsolt, sajátos humorú és izgalmas világlátású videóival már több mint másfél éve kalauzol át minket az emberi élet rögös útján. Ahogy ő mondja: “azért vagyok itt, hogy azt a sok rossz dolgot, ami veletek történik, megértsétek, hogy miért jó…”

Most pénteken az iskolaszezon kezdetére reflektálva rendhagyó videóval jelenik meg és egy verselemzésben elmagyarázza, mi történik Petőfi anyjának tyúkjával. Korábbi, kis túlzással iskolai segédanyagként is használható videói szellemesen magyaráznak el egy-egy bonyolultnak tűnő történelmi, vagy akár matematikai összefüggést (nem mindig helyesen, de mindig szórakoztatóan). Ahogy az a videók alatti kommentekből kiderül, több pedagógus órán vetíti diákjainak Anzselika “humorosan kedves” okfejtéseit.

Számoljuk ki, hogy Justin Bieber és Selena Gomez találkoznak-e még valaha! Szerinted van megoldás?

Nézői kommentek:

“Máris megyek a 12. osztályos matek érettségire! Igaz hogy csak hetedikes vagyok de ezzel a matekórával Einstein is lehetnék!????????”

“A 9. tananyag videómat vettem fel a héten, de innen sikerült tovább inspirálódnom! Köszönet a tanítványaim nevében is! <3”

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!