Amit mindenképpen tudnod kell mielőtt elkezdenél blogolni

Amit mindenképpen tudnod kell mielőtt elkezdenél blogolni
A blog az egyik legjobb tartalom marketing eszköz, azonban nem minden, hogy mennyit, mikor, kinek posztolsz. A BlogTyrant minden titkát megosztotta.

19 pontban foglalta össze a leendő bloggereknek szánt üzenetét a BlogTyrant, online marktingstratégiákkal foglalkozó bloggere. Azok számára, akik még nem gondolták volna végig, azt, hogy mért és hogy kellene megvalósítaniuk a webnaplójukat, szakmai blogjukat rendkívül kielégítő válaszokat ad ez a bejegyzés.

Az összes pontot nem szeretnénk kielemezni, de jó jórészük kiválóan működhet itthon is. Persze akadnak itthon kevésbé működők is a nagyhalom jótanácsban, azokat érdemes egyszerűen átugrani.

Néhány gondolat találomra: a vizuális tartalom mindenkit érdekel, növessz hatalmas hírlevél listát, elemezd a konkurenseket, a hosszú bejegyzések működnek, költs a promócióra, a Google+ is a barátod, az önpromó nem büdös, reszponzív design nélkül bele se kezdj, ne csináld egyedül, a változatosság gyönyörködtet, tervezz hosszú távra, a SEO is a barátod...

Csak egy megjegyzés a továbbkattintás előtt, a bejegyzés készítője igencsak alaposan körüljárta a témát, szóval ne 140 karakterre számítsatok.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!