Akciós újságok egy helyen: új termékkel bővül a Central Médiacsoport

Akciós újságok egy helyen: új termékkel bővül a Central Médiacsoport
A Startlap portfóliójába került az Akciós-Újság.hu, amelyet nemrég vásárolt meg a Central Médiacsoport. A lapkiadó célja, hogy belépjen a digitális szórólapok piacára, amellyel nemcsak olvasók tízezreit tudják kiszolgálni, de a papír alapú újságok felváltásával hosszútávon a környezeti terhelés csökkentéséhez is hozzájáruljon.

Kategóriájának kiemelkedő szereplőjét vásárolta meg a Central Médiacsoport. Az Akciós-Újság.hu egyszerűen használható, folyamatosan frissülő katalógusa a legnagyobb áruházak szórólapjait gyűjti össze online felületen. A kiadvány egyszerre nyújt segítséget az olvasók számára azzal, hogy könnyedén tájékozódjanak az üzletek árváltozásairól, miközben egy fontos lépést tesz annak érdekében, hogy digitálisra váltsa a papíralapú szóróanyagok terjesztését.

„Kialakulóban lévő piac legnagyobb szereplőjét vásároltuk meg, hiszen egy jelentős, napi több mint húszezer olvasót számláló oldalról beszélünk az Akciós-Újság.hu esetében. Az igazán fontos munka azonban csak most kezdődik; a termék és maga a digitális szórólappiac nagy fejlődés előtt áll, a most kibontakozó átalakulás új szereplőket fog behozni az online hirdetési piacra. A legfontosabb rövidtávú célunk az, hogy minél hamarabb továbbfejlesszük a terméket és megkerülhetetlen szolgáltatást építsünk fel mind a hirdetőink, mind az olvasóink számára” – mondta Bognár Bálint, a Central Médiacsoport digitális üzletágának vezetője.

A weboldal az alábbi linken elérhető.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!