Akaratán kívül robbantotta fel a TikTokot a Bagossy Brothers Company dala

Akaratán kívül robbantotta fel a TikTokot a Bagossy Brothers Company dala
Futótűzként futott végig egy TikTok video a hétvégén, néhány óra alatt több százezres, majd egy nap alatt már egymillió feletti nézettséget produkálva.

„Szombat reggel egy barátomtól kapott TikTok video üzenetre ébredtem, egy utcazenész játszotta az Olyan Ő című dalt egy aluljáróban, és egy kisebb tömeg összeverődve kórusban énekelte” - mondja Szalai Attila, a zenekar menedzsere. Mint később kiderült, az utcazenész Oláh Marcell volt, aki két éve megnyerte a Strand Fesztivál utcazenész versenyét, jelenleg pedig Felhők Közt című dalával bejutott A Dal 2023-as versenyének negyvenes mezőnyébe. Ő ment ki múlt pénteken zenélni az Astoria aluljáróba, ahol teljesen véletlenül vette fel egy járókelő, majd töltötte fel a TikTok-ra.

“Régebben sokat utcazenéltem. Péntek este gondoltam egyet, és kimentem kicsit játszani az Astoria aluljáróba. Igazából csak az volt bennem, hogy szeretnék örömet szerezni az embereknek, és szívből zenélni. Aztán egyre többen lettek, mindenki együtt énekelt velem, és hihetetlenül vidám, élettel teli hangulat alakult ki. Az utolsó dal volt az Olyan Ő, amit a közönség kért tőlem. Egy járókelő felvette és feltöltötte a TikTok oldalára. Másnap nagyon sok ismerősöm és barátom küldte el a linket hogy Marci ez te vagy? Tele van veled a Tiktok és a Bagossy Brothers Company is megosztotta. A legszebb az egészben, hogy rengeteg pozitív és bíztató kommentet írnak az emberek. Nagyon jól esik, és köszönöm szépen mindenkinek” - mondta Oláh Marcell.

A felvétel aztán gyorsan önálló életre kelt, jelenleg már 1.2 millió felett van a nézettsége. „Barátnőzés után péntek este 11 óra körül mentünk haza az Astorián keresztül, és mikor leértünk az aluljáróba belecsöppentünk egy random önfeledt éneklésbe táncolásba. Csináltam erről egy kis videót, amit posztoltam a TikTokra. Sosem gondoltam volna, hogy ekkorát fog menni, hihetetlen. A videóból is árad az az önfeledt jókedv és pozitív energia, aminek részesei lehettünk. Nagyon örülök Marcinak is aki másnap megkeresett és elkezdtünk erről beszélni. Sok véletlen találkozott ott lent a metróban, és hatalmas pozitív vibe-ja lett” - tette hozzá Zsófi, a videó készítője.

A videót másnap reggel a zenekar is megosztotta saját oldalán. „Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer a mi dalunkat fogják fiatalok karöltve énekelni egy metróaluljáróban, egy olyan helyen, ahol én is nem egyszer elsétáltam már. Nagy öröm volt látni a videót, remélem még sok ilyen spontán éneklés lesz a pesti éjszakában” - fűzte hozzá Bagossy Norbert, a zenekar énekese, egyben a dal szerzője.

„Több profi online markentinges, social mediával foglalkozó barátunkat kérdeztünk meg arról, hogy futott-e valami ekkorát ennyi idő alatt a magyar TikTok-on, és mi magunk is utána kerestünk, de se mi, se a hivatásszerűen ezzel foglalkozók nem tudtak hasonlót mondani” - fűzte hozzá Szalai Attila.

@cserzsofi Pesti éjszakai nyüzsgés #astoria #metro #magyarorszagszeretlek #budapest #fiatalsagbolondsag❤️❤️ #fy #fyp ♬ eredeti hang - cserzsofi

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!