Ahol a futball esze találkozik a szívével

Ahol a futball esze találkozik a szívével
Május 17-én elindította fizetőkapus rendszerű aloldalát a 24.hu. A Sport24-en elsősorban a futballé lesz a főszerep, és olyan focirajongóknak szól, akiket nemcsak a meccseredmények érdekelnek, hanem szakmailag is érteni akarják ezt a sportágat, sőt vitatkozni is szeretnek róla. Az új platformon a 24.hu munkatársaitól, valamint az ország legjobb tollú sportújságíróitól és szerzőitől válogatott írások várják a labdarúgás szerelmeseit.

Előfizetéses modellel indította el május 17-én legújabb aloldalát a 24.hu. A Sport24 mélyebb és szakmaibb betekintést szeretne nyújtani az igazi futballrajongók számára. A fizetőkapus platformon exkluzív interjúkkal, beszélgetésekkel, videókkal és szakértői elemzésekkel, valamint portrékkal találkozhatnak azok az olvasók, akik nemcsak figyelni szeretik kedvenc sportágukat, hanem részesévé is válnának. A Central Médiacsoport hazánkban elsőként teremti meg ebben a formában a professzionális sportvilág olyan tartalomszolgáltató oldalát, ahol széles kört érintő témákat exkluzív formában adják át a téma legnevesebb szakértői. A Sport24 izgalmas diskurzusra invitálja az előfizetőket havi 24 teljesen egyedi, csak ezen a felületen elérhető anyaggal.

2021-ben több sportos világesemény, például a júniusi labdarúgó Európa-bajnokság, vagy éppen a tokiói olimpia, is lázba hozza majd a labdarúgás, illetve más sportágak rajongóit, így az oldal elindítása nem is lehetne időszerűbb.

„Úgy gondoltuk, hogy amennyiben futballtematikájú termék indítása mellett döntünk, nincs jobb startidőpont, mint a magyar részvétellel zajló, részben hazai rendezésű Európa-bajnokság előtti időszak. Ha már a futball hazatér, igyekszünk méltóképpen köszönteni" – nyilatkozta az indulás kapcsán Pető Péter, a 24.hu főszerkesztője, aki azt is kifejtette, hogy az innovatív, új felületen közösséget szeretnének építeni, ahová a közös szenvedély csábítja a futball elkötelezettjeit. „Az oldalon egyedi tartalmak és válogatott szerzők, azaz a futball esze és szíve várja az olvasókat" – tette hozzá Pető Péter.

A szerzők között elemzők és írók, tévéből is ismert szakértők egyaránt föltűnnek. Darvasi László, Dénes Ferenc, Egressy Zoltán, Hegyi Iván, Kadarkai Endre, Kele János, Kiss Tibor Noé, Marosi Gergely, Mártha Bence, Szabó Christophe, Szabó Péter, Kálnoki Kis Attila, Nagy József és Pető Péter nevével biztosan találkoznak majd az olvasók.

„Örömmel mondhatjuk el, hogy nagyon változatos csapat állt össze a kezdéshez, az oldalon valóban a magyar sportgondolkodók krémje biztosítja a szakértői véleményeket" – tette hozzá Szigeti Péter, a 24.hu digitális lapigazgatója.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!