Adományozásra buzdít a Fókusz

Adományozásra buzdít a Fókusz
Az ukrajnai háború miatt ismét él az Ökumenikus Segélyszervezet 1353-as adományvonala. A telefonszám felhívásával vagy egy SMS küldésével az RTL Magyarország nézői is hozzájárulhatnak a szervezet segítségnyújtásához.

Az RTL Magyarország hosszú évek óta elkötelezett támogatója az Ökumenikus Segélyszervezetnek: a Fókusz és Fókusz Plusz című műsorok rendszeresen gyűjtenek adományt a Segélyszervezettel karöltve. Az elmúlt évek adománygyűjtő adásai során csak a nézői felajánlásokból félmilliárd forint támogatás gyűlt össze. Az ukrajnai háború miatt ismét él a 1353-as adományvonal, aminek hívásával vagy egy SMS küldésével az RTL Magyarország nézői is hozzájárulhatnak 250 forinttal a szervezet segítségnyújtásához.

Az RTL Magyarország hír- és infotainment műsorai, és az RTL.hu videós híroldal is kiemelten foglalkoznak az ukrajnai háborúval, a hírigazgatóság munkatársai a magyar-ukrán határról folyamatosan tudósítják az nézőket, a szerkesztőségek pedig hiteles, megerősített, friss hírekkel látják el a nézőket és olvasókat. A Fókusz magazin adásai emellett több alkalommal is adományozásra buzdítják majd a nézőket, emellett az infotainment műsor riportokban számol majd be arról, hogy a segélyszervezet hogyan segít a háború áldozatainak és a menekülteknek Ukrajnában és Magyarországon.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Fókusz