A zene összehozta a Nyerő Páros sztárpárjait

A zene összehozta a Nyerő Páros sztárpárjait
A tizenhetedik napon a srácok vicces pillanatokat okoztak a konyhában, miközben vakon próbáltak pizzát sütni, az este pedig egy közös örömzenéléssel ért véget.

Megyeri Csilláék ezek után be sem tehetik a lábukat Rácz Jenő éttermébe? Zsolti – akit párja Rácz Jenőhöz hasonlított – vakon készített szerelem pizzát Leonardo da Fincsi konyhájában, miközben kizárólag Csilla utasításaira hagyatkozott. Sebestyén Balázs annyira jól szórakozott a látottakon, hogy még vendégségbe is meghivatta magát a pároshoz.

„Gyúrjad, ahogy a cicimet szoktad” – Muri Enikő intim hálószobatitokról rántotta le a leplet Szabi vakon készített pizzát, és kizárólag szerelme utasításai segítették őt a konyhai feladatban. Az énekesnő az instrukciók közben pikáns részletekkel dobta fel a sütést, amitől még Sebestyén Balázs szemei is kikerekedtek.

Annyira túlpörgött Törőcsik Dani barátnője, hogy még a sütő ajtaja is betört Bea gyorsolvasóként diktálta a pizza receptjét Daninak, de volt, hogy csak angolul jutottak eszébe a szavak. Sebestyén Balázs hiába próbálta nyugtatgatni a lányt, a páros extra tempójának végül a sütőajtó üvege látta kárát.

„Ajj istenem, kivel jöttem össze?” – Béci kiköpött Frohner Fecó volt a konyhában Bécinek meggyűlt a baja Norina instruálásával, mert felesége még az irányokkal sem volt képben. A rapper ezért már ott tartott, hogy – lesz, ami lesz – inkább magától készíti el a pizzát. A konyhai jelenet egy korábbi versenyzőt juttatott Sebestyén Balázs eszébe: Béci úgy mozgott a konyhában, mint annak idején Frohner Fecó a tortakészítéskor.

Muri Enikő attól fél, hogy rámegy a kapcsolatuk a játékra Az énekesnő és párja összebalhéztak a pizzás játék után, majd konfliktusuk sírásba torkollott, mert Enikő attól tart, hogy a sorozatos vereség és konfliktushelyzet rányomja a bélyegét szerelmükre.

Hallgasd meg a Nyerő Páros nyolctagú zenekarának közös produkcióját! A zene összehozta a sztárpárokat, akik dalba öntötték a játékban töltött napok élményeit. Szabi a kezébe vette az irányítást, Bea megcsillogtatta eddig rejtett tehetségét, Béciék és Csilláék pedig rapben mondták el véleményüket.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Nyerő Páros