A tudatos vásárlók szolgálatában: tovább fejlődik a Teszt Plussz Magazin

A tudatos vásárlók szolgálatában: tovább fejlődik a Teszt Plussz Magazin
Aki tudatos vásárlónak vallja magát, biztosan találkozott már a Teszt Plussz Magazin nevével, hiszen azon kevés hazai tesztoldalak közé tartoznak, akik teljesen függetlenül, jelentős kutatói háttérrel és tapasztalattal készítenek teszteket, illetve vásárlói tanácsadókat.

Céljuk, hogy olvasóik minél többet kihozhassanak a pénzükből és a legjobb termékeket kapják a választott árkategóriában, Kristóf Antal tulajdonos szerint pedig munkájukra olyan nagy igény mutatkozik, hogy az idei évben újabb szintre tudják emelni magazinjukat.

Saját tesztelők, újságírók és komplett kutatócsapat áll a háttérben

A Teszt Plussz Magazin kapcsán a függetlenséget, az objektivitást és a hasznos tartalmak gyártását leginkább a megfelelő háttér, a szakértői csapat biztosítja.

A lap saját újságírókat, tesztelőket és egy komplett kutatócsapatot foglalkoztat annak érdekében, hogy csak és kizárólag a legjobb termékeket tudják olvasóik figyelmébe ajánlani, méghozzá függetlenül, külső befolyás nélkül – ami különösen ritka a hazai palettán.

Tesztjeikben minden esetben objektív körültekintés és alaposság figyelhető meg, miközben mindig leírják őszinte véleményüket a pozitívumok mellett a negatívumokról is. Hitelességüket saját termékfotókkal növelik, hogy az olvasók láthassák: itt nem AI-generálta fordítások és jellemtelen tartalmak kapják a központi szerepet.

A tesztek mellett a magazin nagy figyelmet fordít a hírek közlésére, az aktuális akciók figyelésére, de specialitásaik között vásárlói tanácsadók is találhatók, amelyek alaposságuk révén unikális jelleget öltenek.

A Teszt Plussz Magazin ugyanis saját kutatócsapatával napokig vizsgálja a hazai és a nemzetközi piacot, monitorozza a teszteket, az igazolt vásárlói véleményeket, majd az egészet saját tapasztalatokkal kiegészítve ajánlanak olyan termékeket, amelyek biztosan nem okoznak csalódást a vásárlóknak.

Új szakértőkkel erősítenének a jövőben

Noha kétségtelen, hogy a Teszt Plussz Magazin itthon a legjobb független tesztoldalak közé sorolható, azonban Kristóf Antal szerint itt nem állnak meg, és szeretnének még az idén újabb munkatársakkal, főleg szakértőkkel bővülni.

Egyrészt még több hiteles tartalommal, másrészt még nagyobb szakértelemmel akarnak szolgálni az olvasóknak, így főként a technológia, a szépségápolás és a háztartási elektronika világából több szakértőt is szeretnének bevonni a munkába.

Ezen felül a magazin idén minden eddiginél magasabb szintre emeli a gaming vonalat, hiszen itthon különösen nehéz független teszteket és vásárlási tanácsadókat találni gamer egerekről, gamer billentyűzetekről vagy éppen gamer laptopokról.

Ezt az űrt töltené be a magazin úgy, hogy már jelenleg is több gamer és tech újságíróval dolgoznak együtt, sőt vannak munkatársaik az egyre nagyobb hazai e-sport közösségből is.

A külföldi terjeszkedés is rövidtávú cél

A gaming vonal mellett a Teszt Plussz Magazinnál kiemelt figyelmet kapnak továbbá a robotporszívók, az okosórák, az air fryerek és az okostelefonok is – sok más egyéb mellett –, de a cél az, hogy belátható időn belül minden fontosabb termékkategóriában a legjobb termékeket tudják olvasóik figyelmébe ajánlani.

Noha a Teszt Plussz Magazin alapvetően a magyar piacra koncentrál, és ez mindig is így marad, de a közeli jövőben a külföldi terjeszkedés egyaránt a legfontosabb céljaik között szerepel. Sőt 2023 óta már a szlovák piacon is elérhető a magazin, ahol szintén hatalmas népszerűségnek örvend az ottani tudatos vásárlók körében.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!