A törzs döntött: Zsoltnak kellett távoznia

A törzs döntött: Zsoltnak kellett távoznia
Hatalmas volt a megdöbbenés, amikor a szavazás eredménye alapján Zsoltnak kellett elhagynia a Survivort. Ezzel elkezdődött az igazi taktikai játék.

A hétfői rész előzetese: Hétfőn egyesül a két törzs! (09.20.) Hétfőn megszűnik a Huraca'n és a Yucahu törzs! Az egyesült törzsbe azonban nem mindenki kerülhet be! Survivor hétfőn 21:15-kor az RTL Klubon!

EXTRA: Zsolt gazda könnyek között hívta fel barátnőjét A kiesett játékos hatalmasat csalódott csapattársaiban, azonban szerelme telefonhívása könnyített valamelyest a szívén. Nem is tudta visszafojtani könnyeit, mikor meghallotta barátnője hangját.

Ami az adásból kimaradt: Kabát és Bálint a kókusz szedés királyai! A Yucahu két celeb játékosa kókuszgyűjtő körútra indult, és annyit elárulhatunk, hogy nem tértek vissza üres kézzel.

Adásrészletek: „Napraforgó leszek!” - Rózsa elkezdett taktikázni! A lány elhatározta, hogy Sabiráék és Mátéék felé is nyitni fog, hogy bebiztosítsa magát.

Evelin hátat fordított a celebeknek! A celeb lány úgy döntött, hogy taktikát vált és szövetkezni kezd Zsófival és Sabirával, hogy kiszavazhassák az erős férfiakat.

Megdöbbentő nyereményért játszottak a Yucahu tagjai! Minden versenyző meglepődött, amikor Joe közölte: akinek a legjobbnak bizonyul a memóriája, ellátogathat a Huraca'n Törzsi Tanácsára, és szavazhat is! Nézd meg, hogyan zajlott a játék!

Így fogadták Danit a Huraca'n Törzsi Tanácsán! Mivel Dani nyert a Yucahu játékán, ezért ő vehetett részt a piros csapat kiszavazásán. Íme a Huraca'n reakciója!

Leesett a celebek álla a Törzsi Tanács eredményétől! A női szövetség Evelinnel az élen keresztülhúzta a celebek számításait a Huraca'n Törzsi Tanácsán.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Survivor