A rendőrséghez fordultak Schobert Norbiék a lányuk miatt

A rendőrséghez fordultak Schobert Norbiék a lányuk miatt
Tovább gyűrűzik Schoberték pokoljárása.

Évekig tűrt, de úgy érzi, eljött az a pont, amikor cselekednie kell. Schobert Norbi hatósági feljelentést tett, hogy visszaszerezze szerettei nyugalmát, mert az a támadássorozat, aminek ki vannak téve, emberileg, erkölcsileg és üzletileg is túlmegy minden határon – írja a Story magazin.

Családjukkal, vagyonukkal és töretlen hírnevükkel sokak ellenszenvét kiváltották. Olyan sokakét, hogy a legnagyobb közösségi portálon már 38 ezer fősre duzzadt annak a csoportnak a létszáma, amely kizárólag azért jött létre, hogy a Schobert család tagjait kibeszélje, megszégyenítse és sárba tiporja. A bejegyzésekben hol a családfő kinézetét, hol Rubint Réka beszédét, fogsorát, de még az alakját is kritizálják. Míg a bántó megjegyzések, kéretlen videófelvételek „csak” a magánéletükre hatnak, addig a házaspárt az üzleti életben is próbálják aláásni, anyagilag ellehetetleníteni.

Az elmúlt napokban pedig Schobert Larát vették célkeresztbe: azt híresztelték, hogy megbukott egy tantárgyból az érettségin. Akárcsak a szüleit, őt is támadják tinédzserkora óta. Érzékeny lelki világát bizonyára megviselték a családja körül történtek, a szüleinek pedig Lara nyugalma mindennél fontosabb.

(nlc.hu)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Schobert Norbi