A pünkösdi hétvégén a Tények volt az idősávja legnézettebb műsora

A pünkösdi hétvégén a Tények volt az idősávja legnézettebb műsora
A péntektől hétfőig tartó hosszúhétvégén az idősávjában átlagosan a Tényeket választotta a legtöbb 18-49 éves és 4 éves vagy annál idősebb tévénéző.

A 18-49 évesek körében minden nap a Tények volt az idősávja legnézettebb műsora, és a legsikeresebb nap a hétfő volt, amikor a 18:00-kor kezdődő Tények 198 ezer nézőt ültetett a tévékészülékek elé, amivel a korcsoport nézőink 17,0%-át mondhatta magáénak. A műsor átlagát tekintve a hosszúhétvégén a korcsoportban 14,1%-os közönyégaránnyal büszkélkedhetett, amivel magasan nyerte az idősávját. A 18-49-es korcsoport mellett a teljes lakosság körében is sikeresen zárta a hétvégét a Tények, a 4 éves vagy annál idősebbek körében a 4 nap átlagát tekintve 616 ezres nézettéget ért el, amivel ebben a korcsoportban szintén az idősávja legnézettebb műsora volt.

A hosszúhétvége eredményei mellett, a májusi hónap eddig eltelt időszakában is kimagasló nézettségi eredményeket ért el a Tények, hiszen a 18-49 évesek körében átlagosan 15,6%-os nézői részesedést, a teljes lakosság körében pedig 21,0%-os nézői részesedést mondhat magáénak, amivel mind a két korcsoportban az idősávja legnézettebb műsora lett*.

A csatornák versenyében a múlt héten, a hétfőtől vasárnapig tartó időszakban, teljes napon a TV2 lett a legnézettebb a három fő korcsoportban (18-59, 18-49, 4+), hiszen átlagosan a 18-59 évesek körében 9,1%-os, a 18-49 évesek körében 9,6%-os és a teljes lakosság körében pedig 11,5%-os közönségaránnyal büszkélkedhetett**. Ehhez az eredményhez nagyban hozzájárult a Tények sikere is.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: tv2, tények