A nézettségi versenyben az RTL továbbra is verhetetlen

A nézettségi versenyben az RTL továbbra is verhetetlen
Újabb hetet tudhat magáénak az RTL a csatornák nézettségi versenyében. Az 5. héten főműsoridőben a 18-49 éves célcsoportban az RTL végzett az élen heti átlag 14,3%-os lineáris közönségaránnyal (TV2: heti átlag 14,2% lineáris SHR).

Továbbra sem talál legyőzőre a Cápák között. Az RTL üzleti showműsora újra a heti nézettségi toplista élén végzett 20,1%-os lineáris közönségaránnyal a kereskedelmileg kiemelt célcsoportban. A vasárnap este mellett a szombati főműsoridőt is ismét az RTL nyerte a Gólkirályság 20,0%-os lineáris közönségarányának köszönhetően.

Az elmúlt hét legnézettebb kábelcsatornán vetített műsora a Film+ szombat esti filmje, a Wonder Woman 1984 volt 8,5%-os lineáris SHR-rel a 18-49 évesek körében.

Az elmúlt hét legnépszerűbb online tartalmának a ValóVilág11 bizonyult 578 ezer videóindítással, míg a Drága örökösök – A visszatérés 178 ezer videóindítást hozott az elmúlt héten. A toplista további helyein a Belevaló Világ, a Cápák között, valamint a Gólkirályság végzett. Az elmúlt héten a shortform videók tekintetében is rendkívül népszerű tartalomnak bizonyult a Cápák között, az üzleti reality legnézettebb videója 117 ezer videóindítást generált.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: RTL, tv, Nielsen