A nagy sikerű Mrs. Harris Goes To Paris június 19-től lesz elérhető - kizárólag a SkyShowtime kínálatában

A nagy sikerű Mrs. Harris Goes To Paris június 19-től lesz elérhető - kizárólag a SkyShowtime kínálatában
A Mrs. Harris Goes To Paris meseszerű történet egy látszólag átlagos brit házvezetőnőről, akinek az az álma, hogy saját Christian Dior ruhája legyen. Mrs. Harris felkerekedik, hogy álmát valóra váltsa, és ezzel kezdetét veszi egy izgalmas párizsi kalandsorozat.

A második világháború utáni Londonban Ada Harris (az Oscar®-díjra jelölt Lesley Manville) takarítónőként keresi a kenyerét. Magányosan él szeretett férje, Eddie eltűnése óta, de ő nem az a típus, aki a szerencsétlenségeken rágódik, vagy a helyzete miatt siránkozik. Mégis, amikor a mindig gyakorlatias Ada egy tehetős ügyfelénél megpillant egy káprázatosan szép Cristian Dior ruhát a hálószobában, olyan elsöprő vágyat érez iránta, hogy azon még saját maga is meglepődik. Egy ilyen légies, gyönyörű, művészi alkotásnak is beillő ruha birtoklása talán tényleg képes megváltoztatni az ember életét...

Miután még több munkát vállal, ott spórol, ahol csak tud, és még a versenypályán is szerencsét próbál, végül összegyűjti a pénzt egy Dior ruhára. Elbúcsúzik közeli barátaitól, Vitől (Ellen Thomas) és Archie-tól (Jason Isaacs), és Párizsba utazik, hogy ellátogasson a legendás Dior divatházba és valóra váltsa álmát. Amikor azonban Ada megérkezik, egyik csalódás a másik után éri. Az egyik legnagyobbat a Dior-ház félelmetes vezetője, Madame Colbert okozza (őt az Oscar®-díjra jelölt Isabelle Huppert alakítja), aki még a gondolatát sem képes elviselni annak, hogy egy közönséges szobalány haute couture ruhát viseljen.

Ám gördítsen elé bármilyen akadályt az élet, Ada addig nem hagyja el Párizst, amíg meg nem szerzi a ruhát. Rendíthetetlen elszántsága elbűvöli a Dior idealista könyvelőjét, Andrét (Lucas Bravo), a modell Natashát (Alba Baptista) és Párizs leghíresebb agglegényét, az arisztokratikus Marquis de Chassagne-t (Lambert Wilson). Ada hamarosan rájön, hogy saját életének megváltoztatásával a körülötte élők életét is kezdi megváltoztatni. Talán még magát a Dior-házat is megmentheti.

Anthony Fabian író-rendező Paul Gallico 1958-as Mrs. 'Arris Goes to Paris című regényét adaptálta a filmvászonra. A film egy varázslatos, modern kori tündérmese lett az álmaink megvalósításáról, a barátság erejéről és arról, milyen fontos, hogy hűek maradjunk önmagunkhoz.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: SkyShowtime, sorozat