A mi kis falunk továbbra sem talált kihívóra

A mi kis falunk továbbra sem talált kihívóra
Zsinórban kilencedik hete a sorozat aktuális epizódja vezeti a heti nézettségi toplistát a 18-49 éves korcsoportban és a teljes lakosságban is, A Konyhafőnök minden hétköznap este győzedelmeskedett.

A 18-49-es célcsoportban, főműsoridőben az RTL Klub nyerte a 19. hetet 13,3%-os közönségaránnyal. Csoportszinten is az RTL Magyarországé a győzelem a kereskedelmileg fontos korosztályban: főműsoridőben 25%-os SHR-t ért el a nyolc csatornából álló portfólió.

A Konyhafőnök minden hétköznap este nyerte saját sávját és átlagosan 15,4%-os közönségaránnyal zárta a hetet a fő célcsoportban. A gasztroreality az online térben is kilőtt: a műsor a 19. héten 285 ezer videoindítást hozott a konyhára.

A szombat este ezúttal is A mi kis falunkról szólt: a pajkaszegiekre a fő célcsoportból éppen tévét nézők 26,1%-a volt kíváncsi, míg a teljes lakosságból csaknem 951 ezren követték figyelemmel az önjelölt helyi séfek lecsóversenyét.

A sorozat aktuális epizódja természetesen a hét legnézettebb műsora címet is vitte a 18-49 évesek és a teljes lakosság körében is, és ezzel az eredménnyel az éves toplistákra is felkerült a 7. (18-49) illetve a 6. helyekre (4+). A mi kis falunk 5. évada az RTL online platformjain mostanáig már több mint 1 millió videoindítást generált.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!