A magyar filmek és a tehetséges hazai alkotók előtt tiszteleg új lapszámával az InStyle magazin

A magyar filmek és a tehetséges hazai alkotók előtt tiszteleg új lapszámával az InStyle magazin
Dobó Kata, Esztergályos Cecília, Horváth Lili, Kerékgyártó Yvonne és Román Katalin szerepel a nyári InStyle Magazin címoldalán. A különleges fotósorozatot az öt színészről és filmes szakemberről a budapesti Széchenyi Fürdőben készítette a magazin stábja, a lapszám a magyar filmek és hazánk tehetséges alkotói előtt tiszteleg.

Különleges címlapot kapott a világ vezető stílusmagazinja, az InStyle magyar kiadása. A Dobó Kata, Esztergályos Cecília, Horváth Lili, Kerékgyártó Yvonne és Román Katalin alkotta impozáns csapat a Széchenyi Fürdő különleges hangulatú tereiben állt Pejkó Gergő fényképezőgépe elé. A Magyar Mozgókép Fesztivál seregszemléjén bemutatott legújabb, vagy az elmúlt évek legemlékezetesebb magyar alkotásainak készítőivel és szereplőivel külön interjú is készült, amelyekben mesélnek ambícióikról, az alkotás szépségéről, a pálya kihívásairól.

A filmes tematikájú összeállításokban hangsúlyos szerepet kapnak a női alkotók, de az InStyle magazinnak interjút adott többek között Ember Márk, Koltai-Nagy Balázs, Trill Zsolt is.

„Hiszünk abban, hogy a jó filmekért és filmesekért nem kell Hollywoodig mennünk, idehaza is bőven találunk olyan alkotókat, akik méltók arra, hogy reflektorfénybe kerüljenek. Nyári lapszámunkat nekik szenteljük, és a magyar film előtt tisztelgünk: elkalauzoljuk az olvasókat a kulisszák mögé, a színészi játék és alkotófolyamatok legizgalmasabb pillanataiba. Különösen büszkék vagyunk címlapunkra, amelyen öt csodálatos hölgyet mutatunk be a magyar film világából. Habár karrierútjuk más és más, céljuk közös: értéket közvetíteni és maradandót hátrahagyni” – mondta el Alberti Petra, az InStyle magazin főszerkesztője.

A következő hetekben az instyle.hu-n a magazin címlapsztárjai mellett további hazai hírességek mesélnek meghatározó filmélményükről. További infók: https://www.instyle.hu/instyle-nyari-lapszam-dobo-kata-esztergalyos-cecilia-161688

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!